V jedné stopě...
Re: V jedné stopě...
Zkusit myslím ve smyslu někde si to půjčit a projet to. To samý chci udělat i s Tenere 700 a Touareg 660. Rozhodlej určitě nejsem. Doteď u mě vedla Tenere 700. Afrika byl vždycky trochu můj moto sen, ale dnes nevím no. Děsí mě ten odcházející displej a jeho cena. Plus ta hmotnost. Radši bych něco lehčího.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Celková hmotnost klame, je o ničem. Důležitá je lehkost ovládání. Tam bys byl překvapenej zrovna z XR, mně to vyrazilo dech. Prostě jak jsem se rozjel, ta motorka pode mnou doslova zmizela. Nemít potíže s kyčlema a nasedáním na vysoký kozy, tak by XR určitě přibylo do mý stáje. A nízkej brácha S1000R mi přišel nijakej... Je to hodně o dojmech, pocitech a srdci. Motorku nikdy nekupuješ rozumem.
Celkem spokojenej parchant
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Hmotnost klamat může, ale 40-50 kg prostě okecat nejde.
Spíš mě ale zajímá obecný názor na tyhle motorky. Samozřejmě mám v hlavě situace kdy budeš v nějaký díře v Bosně potřebovat nějaký díl. Plus strach aby bylo zastoupení a díly k sehnání i za pár let. Ono mi to trochu připomíná Ssang Yong v autech po návratu na Evropský trh. Auta zajímavý, za zajímavý ceny, ale kup to když nevíš jestli to za rok nezabalej a zase neskončej v Evropě.
Spíš mě ale zajímá obecný názor na tyhle motorky. Samozřejmě mám v hlavě situace kdy budeš v nějaký díře v Bosně potřebovat nějaký díl. Plus strach aby bylo zastoupení a díly k sehnání i za pár let. Ono mi to trochu připomíná Ssang Yong v autech po návratu na Evropský trh. Auta zajímavý, za zajímavý ceny, ale kup to když nevíš jestli to za rok nezabalej a zase neskončej v Evropě.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
… v posledním příspěvku sis odpověděl sám a dobře. ( díly, zastoupeni…) Nehledě na to, že na číně budeš dycky vypadat jako Jouda!
alfa romeo 159 sw 1,9 jtdm 110kw.
Fiat Tipo HB 1,4 16V Italia Mirror Perla Sabbia 2020
Fiat Stilo MW 1,9jtd 110kw ex
Fiat Stilo 1,9jtd 85kw ( stále v rodině)
Fiat Marea weekend 1,6 ex
Fiat brava 1,6 ex
Fiat tipo 2,0 16V gran tourismo 150ps ex
Fiat Tipo HB 1,4 16V Italia Mirror Perla Sabbia 2020
Fiat Stilo MW 1,9jtd 110kw ex
Fiat Stilo 1,9jtd 85kw ( stále v rodině)
Fiat Marea weekend 1,6 ex
Fiat brava 1,6 ex
Fiat tipo 2,0 16V gran tourismo 150ps ex