Fiat
Re: Fiat
.... hele ale jinak na mě to auto působilo bytelným dojmem když jsem v tom jel.... jenom ovladače ventilace (levná verze, prostě ty klasické otočné kolečka) byly hodně vachrlaté... zbytek byl cajk.... co už :-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Re: Fiat
Já v tom nejel, ale hrozně se mi to líbí. Ono to i v těch testech dopadá a vyznívá dobře. Jen tam je vždycky nějaká podobná blbost která to auto prostě sráží. Na jedné straně si vyhrají s měnícím se nápisem FIAT a starým znakem podle úhlu pohledu a pak Ti tam nedrží těsnění dveří nebo to vypadá jak když ho ukousne pes sekuriťáka před fabrikou. To je prostě škoda. To auto je vcelku odvážný, připomíná původní Pandu, má zajímavý a originální designový prvky a podle mého názoru je celkově designově hodně povedený. Ale tohle jsou blbosti který to auto sráží. Jasně, je to "jenom" těsnění dveří, jenže už tam je ten pomyslný zdvižený prst který říká "když těsnění, tak co asi ten zbytek"...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´