Nedostatečný Tlak oleje
Re: Nedostatečný Tlak oleje
to jo, ale zhruba při kolika otáčkách..?? dík
AR Brera 3,2Q4 280ps/ 2008
AR Stelvio Lusso TI 210ps/ 2020
AR Stelvio Lusso TI 210ps/ 2020
hno3 píše: 30.3.2024, sob 06:37 https://www.facebook.com/share/p/Dsn5iBuUmktdz8Xb/
a zde cteni..
z nej vychazi to, ze i vymena krouzku za novy nemusi pomoc diky apatnemu stredeni a dosednuti..
tento novy mezikus je tedy 100pro reseni...
Ak dovolite som zo Slovenska a mal som ten istý problem s tlakom oleja. Hlavne ked auto par dni stalo. Nepodcenoval by som to mozete zadriet motor. Mne našťastie ako prve odyslo tyrbo. Mechanik mi naperal v servise iba tlak oleja 2bary. Našťastie mal skúsenosť s tym motorom a vymenil ten modifikovany nadstavec na olejovom cerpadle a filter odsavania kluky tusim. Poslem dole tei dva diely su velmi dolezite. Dobre je si dobijat bateriu kazde dva tyzdne ak nemate aktualizaciu softveru. Ak potrebujete radu napiste. Rad pomozem. Stalo ma to dost nakladov na opravy, ale od vtedy ide auto lepsie ako pred tym.
Po nastarovani. Bez pridavania plynu. Mal by mat podla tabuliek medzi 4-6barov
mariob píše: 10.4.2024, stř 17:48 Takze bolo to odvetravanie klukovky. Vymenil sa ventil odvetrania klukovej hriadele a vybavene, nastastie - najlacnejsie a najrychlejsie riesenie.
Pekny den
pavelmeciar píše: 5.1.2025, ned 12:23 zdravim mam problem s nizkym tlakem oleje vymenil jsem regulator tlaku jeden den ok a pak zase se to vratilo.
Dela to jen v chladnem pocasi kdyz je auto z garaze tak ok ale kdyz stoji venku na mrazu tak hned naskoci check engine
nejaka rada cim to muze byt kdyz to hlasi jen kdyz je zima?