vaha vzduchu
vaha vzduchu
Ahoj chlapi da se nahradit vaha vzduch AR 146 1.4 za nejakou z fiatu a jestli jo tak z jakeho dik
Re: vaha vzduchu
Ciao, mám podobný dotaz. Svou závadu také odhaduji na váhu vzduchu (vyčistil jsem jí, ale vydrželo to jen chvilku). Zkusili jsme s Alešem tady z fóra přehodit jeho váhu z Alfy 156, 2.0TS 114kW, do mojí 146 1.4TS/rok2000. Auto ožilo a jelo úplně jinak, po navrácení mé váhy zpět, auto opět vůbec nejelo.
Chci se zeptat jestli bych mohl použít váhu s jiným označením, např. z AR 156. Popřípadě co to může mít za následky?
Mé číslo váhy z AR146, 1.4 TS, mám 0 280 218 001. Jaké označení máte vy u AR 146?
Chci se zeptat jestli bych mohl použít váhu s jiným označením, např. z AR 156. Popřípadě co to může mít za následky?
Mé číslo váhy z AR146, 1.4 TS, mám 0 280 218 001. Jaké označení máte vy u AR 146?
- autickar21
- Nováček
Nieje dobre vymyslat tymto smerom. kazda vaha na nejaky objem ma nejaky vnutorny priemer okolo snimaca iny aj ked to na hadice pasuje aj ked ten snimac vo vnutri ma zas ine cislo a ten sa napr moze pouzivat na vsetky benzinaky... ked das inu vahu, mozes tym docielit silnejsiu zmes paliva, automaticky pojde spotreba hore alebo az ak by bola ta zmes ozaj silna, odpalis katalizator + lambda bude mat kratsiu zivotnost.
2.4jtd 100kw max vybava, GTA podvozok, FMIC, chip, 6q, 310mm brzdy, vyfuk remus zo subaru impreza wrx sti, zadne pevnostne antikorove ramena.
Tušil jsem, že to nebude dobrý nápad. Ale myslel jsem to jako náhradu, protože na 146 1.4TS stojí nová někde 7-8 až 9000Kč,-. A třeba na AR 156 stojí kolem cca 2500Kč,-, vše myslím originál Bosch.
- Aleš
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jde spíš o to,jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti(zaměnitelnost,výdrž různých náhrad, starline apod).Šlo nám o to,vyzkoušet co to udělá.Na váhu z dvoulitra šel motor parádně vytočit a jelo to až neuvěřitelně(vzhledem k obsahu),ale na tu co jezdí,to sotva vyleze k 5500ot/min a zátah motoru nic moc.Nejlepší by bylo,vypůjčit dobrou váhu z 1,4TS.Kdo se obětuje? 

AR 145 1,6 boxer RACE CAR
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
- autickar21
- Nováček
skus ju naskor vycistit, tu najdes aj niekde v navodoch postup.
opis si cislo priamo zo snimaca, ten ma v tom plastovom obale vlastne cislo a skus pozret priamo na stranke bosch kam sa to vsade este montuje a zisti si ceny. mozno bude do niecoho lacnejsia, kupis a prehodis si ju do vlastnej.
opis si cislo priamo zo snimaca, ten ma v tom plastovom obale vlastne cislo a skus pozret priamo na stranke bosch kam sa to vsade este montuje a zisti si ceny. mozno bude do niecoho lacnejsia, kupis a prehodis si ju do vlastnej.
2.4jtd 100kw max vybava, GTA podvozok, FMIC, chip, 6q, 310mm brzdy, vyfuk remus zo subaru impreza wrx sti, zadne pevnostne antikorove ramena.
To jsem vše už dávno vyzkoušel, čištění pomohlo na chvilku. Číslo váhy jsem našel opravdu pouze pro AR 146 1.4TS. Koupil jsem starší od Martina146 a zatím to vypadá dobře.
mam tiež 1.4 TS 146 a vahu som kupil zn.Starline za 1900sk a som velmy spokojny. od Boschu pytali až 14000 sk na 1.6TS stoji zhruba 2600sk Bosch tiež som rozmyšlal dat vahu z ineho TS ale bolo my povedane vo Fiate že vraj maju ine hodnoty ale možne je že klamu len aby zarobely peniaze.