Předem se omlouvám, že budu zlobivej kluk, ale přesto musím něco říct k té debatě přesunuté do odpadků. Tohle tam taky klidně přesuňte, nebo smažte, nebo naložte dle vlastního uvážení.
Bull.ete, říkals, že nebudeš citovat invektivy proti Marcovi, možná bys to měl udělat. Já jsem si to teď celé pročetl a dospěl jsem k následujícímu.
- Raddik a Harous měli pár narážek na účast 159 v závodě
- já jsem napsal, že si nemyslím, že to bylo autem, ale především rukama řidiče a také mokrem. A že je škoda, že Marc nepočkal na ostrý závod.
- to stejné pak připustila většina (to slovo nemám rád, ale budiž) lidí, co tam byli a viděli to.
- přišel Marc. Zpochybnil výsledky, které byly měřeny poměrně objektivní metodou. Nazval vše před 159 veterány, alfisty fanatiky, oznámil nám, že nepovedený průjezd zatáčkou byl drift kolem kužele.
Nemyslím, že je důvod Raddika odsuzovat kvůli tomu, co napsal. A už vůbec ne se s ním hádat.
Obecně ke Kameni:
Nikdo po nikom na Kameni nechtěl, aby závodil. Nikdo se nikomu nesmál, když jel po svém a pomalu. Není to o výsledcích, ale o tom si zajezdit pro vlastní pocit. Ale nikdo taky předem pohrdavě neohrnoval nos nad vším, co alfa vyrobila do roku 2006 tak jako Marc. Pokud by se tak nechoval, nikdo by do něj teď neryl. A já úplně chápu, že si kluci, co tady od ledna poslouchají jeho ódy na 159 na jeho neúspěchu smlsli a vůbec se nedivím, že je jeho další pohrdavá odpověď dostala do varu.
Tak ještě jednou sorry, že to postuji sem a slibuji, že už to nikdy neudělám

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant