Jistě, je to novinka a ve své třídě půjde nepochybně o velmi dobrou volbu. Jen stále přemýšlím o tom, kam až může dojít servilnost motoristického žurnalisty a jak hluboko se lze prodrat řitním otvorem

Richie, výborná poznámka...Richie píše:docela by me zajimaly ty jizdni vlastnosti v extremu... 9bodu z 10 .... to je polo a pak hned Delta Integrale a Impreza WRX STi
pokud mozno ve 4 lidech,na strechu hodit rakev,na viko od kufru kola a u Gross-Glockneru spolucestujici na zadnich sedadlech musi vystoupit a tlacit, aby to tech ukrutnych 51kw utahlo az na kopec...Kubas píše:Pánové já jsem za takové testy rád... Člověk se fakt pobaví.... No a že někdo zlákán überkvalitou vysolí za podmotorované POLO stejně peněz jako u Fiatu stojí GP v Turbu? Každý svého štěstí strůjcem
![]()
A nezapomeňte, na dovolenou se nejezdí Sporwagonem, ale Polem
Tak nejak, ale ta Impreza musi byt STI. A Lancer EVO se uz nechyta.Richie píše:docela by me zajimaly ty jizdni vlastnosti v extremu... 9bodu z 10 .... to je polo a pak hned Delta Integrale a Impreza WRX STi
Zitra snad naskenuju ten test ve svete motoru. Pisou tam, ze ESP nejde bohuzel vypnout a diky mekymu nastaveni podvozku zasahuje dost casto...Že má Polo našlápnuto stát se nejkomfortnějším, ale zároveň nejzábavnějším malých hatchbackem dokazuje i skutečnost, že se mi prakticky nepodařilo rozblikat stabilizační systém.
ten borec je takovej vlastenec ze nepostrehnul ze Skoda neni ceska ?Radar píše:
ale ziji zde i vlastenci, kteri uprednostnuji ceskou kvalitou nad italskym pozlatkem! Ja osobne nakupuji auta pouze u Skodovky a rad podporuju domaciho vyrobce. Uznavam, ze Punto se mi zvenci libi vice nez Fabie, ale to je tak vsechno - radeji dam prednost kvalite a domacimu vyrobci. Kdyby cely narod zatracoval ceske vyrobky, tak nase hospodarstvi muze jit do kytek!!!
Tak přesně tohle mi přišlo na mysl takyHarous píše:Me ten clanek na auto.cz prijde jak kdyby redakce zamestnala blbce znamyho pod nikem GTI...
At žije konzumní společnost bez ducha ,srdce a tradicHarous píše:Podle me uz je to vlastne uplne jedno. Fakt me nezalezi kde je auto vyrobeny, ani me nezajima kde je vymysleny, ani kde je smontovany... Porad me zajima co je to za auto a jestli me vyhovuje...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host