Takze, motor bol v aute, ktore malo origo 110tkm, ale od majitela, kde neviem ake boli intervaly vymeny oleja, aky olej a pod. Motor sa dal do bratovej limited alfy, pri vymene motora sa vymenil aj olej selenia 20K 10w40. Je na nom mozno 5000km, mozno ani tolko nie. S autom bolo zaobchadzane, tak ako sa ma, ziadne vytacanie za studena, olej kvalitny, kontrolovany minuly tyzden, no neviem ci ho bolo dost !!! ALE - tlak oleja bol stale dobry...
Dnes som sa nahanal s RS octaviou 200ps na dialnici. Sli sme vedla seba, daval som plny az na patke, mal som uz 6500rpm a na tachaci 220km/h stale, mierny dolekopec a v tom vidim ako auto ma zrazu 215km/h a pomaly spomaluje

Co s tym teraz, mam druhy motor, alebo mam tento motor rozobrat, pozriet rozsah skody, a dat nove loziska na kluku, pripadne kruzky a tak... A vobec - preco sa to stalo? Predosle zaobchadzanie - zly olej? Doteraz motor absolutne ziadne znamky nachylnosti k zlemu a pri plnej nakladacke olej dole takmer ihned, vykon klesal pomaly - ihned som spomaloval...
A teraz to idem zapit