to Alfík: myslel, jsme, že origo VGT turbo ovládané přetlakem neexistuje
aspon já jsem tu banku musel předělat z podtlaku na přetlak aby mi to fungovalo na TD
jj to som si myslel aj ja,pokial som si nekupil 100 kw Alfu.Milano75 píše:mno to nevím, já bych ale řekl, že ano
to Alfík: myslel, jsme, že origo VGT turbo ovládané přetlakem neexistuje
aspon já jsem tu banku musel předělat z podtlaku na přetlak aby mi to fungovalo na TD
Som si 100% isty.Milano75 píše:počkej a jsi si fakt jistej?????
podle mě to naklápění lopatek má na svědomí ECU
ono ta banka vypadá stejně jak u potlaku nebo přetlaku
jj mas podtlakom ovladavne turbo. Da sa to skontrolovat rano jak nastartujes,malo by to tiahlo vtiahnut do tej banky...A este je otazka,ci ho potom pusta podtlak na doraz dole.( na obmedzenie tlaku). Chce to log (merane hodnoty,kolko to turbo tlaci...) Ci nahodou neleti mimo spičku.Jens99 píše:Cawes tak aj moja alfica zacala blbnut...auto prestalo mat tah a hodilo mi ho do nudzoveho rezimu.Vymenil som vahu vzduchu za novu a auto ide este horsie ako predtym,ale uz nieje v nudzovom rezime aspon check engine nesvieti.Pri vymene vahy som nasiel aj prasklinu v hadici od intercoolera do sania vymenil som aj tu a nic.Dalej som zistil ze pri zmene otacok na volnobehu sa mi nehybe to tiahlo co ovlada naklapanie lopatiek.Rukou to ide rozhybat aj ked to kladie dost velky odpor ale same sa to ani nepohne a viem ze sa to hybalo lebo raz som to uz kontroloval.Este skusim skontrolovat ten system co to ovlada myslim ze je to ovladane podtlakom ak ani to nepomoze tak uz neviem...nemate niekdo nieco co by som mal este skontrolovat????ide o motom 1.9JTD 85kW
Ked sa ventil nehybe tak ho len vymen. Naco platit servisu. Dufam,ze ten piestik zatlacas,a nie vytahujes!Jens99 píše:Skusil som rozobrat ventil co ovlada,prefukol som hadicky ale ten ventil sa nehybe...zas mi to hodilo do nudzoveho rezimu,auto ide ako by som mal zatiahnutu rucnu...zajtra ide do servisu
Diag jsme dělali na sraze v Komárovicích a v paměti byla nějaká neznámá chyba. Zkoušeli jsme i veličiny za jízdy a všechno bylo ok. Ale během testování to zrovna jezdilo jak mělo. Chystám se na diag. znovu, co se tam načetlo novýho.kejml píše:Jenx: a diagnostika z registru vyčetla co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host