Ono aj zalezi,ci mas pretlak,alebo podtlak turbo. Ak pretlak,tak vytiahnes z turba tu tenku hadicku,co ide do banky. Das tam T-čko a jeden koniec zvedies spatky do turba a druhy do budiku.kecka píše:to jo to mi doslo ...... ale nejak sem si nevsiml na co to napojit jak sem pod tim lezel.........
A uz to jazdi Ok?Zip166JTD píše:No mě tyčka po fouknutí kompresorem chodila na turbu asi 1,5 cm a stejně to nestačilo a kontrolka se stále rožínala pak mi alfik na diag. zjistil vysoký tlak turba tak sem turbo nechal vyčistit a je to super.Jo a ptal jsem se mechoša co to dělal a on říkal že jde vymontovat čistě jen turbo že paroží se shazovat nemusí ale asi je taky rozdíl mezi 156 a 166 co se týče přístupu k němu že ano.
Tak je to OK.,ked to slape.Zip166JTD píše:Zdar alfik ted jsi mě dostal abych pravdu řekl nevím jestli jsem ti pak ještě psal. Jestli ne tak se omlouvám.
Tak že turbo vyčištění , seřízení 2700kč. Ono prý dávalo i po vyčistění 1,2 tak to seřídili na 0,9 a mám pocit že jsi říkal že u 166 má být 1,05 ale tak aspoň vydrží délejinak auto šlape jak hodinky. (tuk,tuk)
Do tej banky ide tolko ako do turba. Cize ak tlaci 1 atm,tak aj do banky ide 1 atm.Boris4 píše:Takže včera som vybral turbo, kedze boli zapecene lopatky tak som ho vycistil a lopatky uz chodia pekne, ta tycka pretlakova čo ich nakláňa sa hybe tak 1,5 cm po zloženi som išiel na skušobnu jazdu ale kontrolka vstreku sa opať rozsvietila:((( tak ja už naozaj neviem čo s tým može byť, na teraz to necham tak lebo možnosti na opravu som už asi vyčerpal....
PS: inak tá banka čo tlačí tu tyčku tak tá potrebuje dosť velký tlak aby sa vysunula, ja ked som skladal turbo tak som ju vypojil aby som turbo mohol poskladat a ked som ju opat nahadzoval tak som musel dobre tlacit so šrubovakom aby mi skočila do toho piestiku...nie je šanca by som to rukou pohol. Po zloženi turba som do nej fukol kompresorom tak chodila pekne ale kopresor tlaci 5. takze neviem či tam nebude slaby tlak na to aby sa ta pretlakova banka pohla...tolko moj poznatok k turbu..
Kontroloval si aj hadicku,co ide do tej banky?Boris4 píše:spoliehal som sa na tie zadrete lopatky ale nic...auto sice taha 2 max, 3 max, 4, max 5 som neskušal ale pri preradení na vyšší stupen je tam diera....všetko čo ukazao na diagnostike tak som skontroloval..chodit sa s tym da v pohode ale aj tak by som to rad opravil...
Vaha kontrolku nerozžne.Boris4 píše:hadička je ok cez nu som fukal do banky...ja mam stale tak pocit ze ta banka ma dost silny odpor, musel urobit paku (dost silnu) aby som nasadil tu tycku na ten piestik, preto mi to vrta v hlave lebo niekde tu som cital ze to prstami pohli...
PS: a nemože to byť vaha vzduchu??? hoci diagnostika nič neukazala, skusim ešte váhu prečistit a ked to nepomože tak to necham tak ale dik za ochotu pomoct:)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů