PS: Někdy si za šera sedni do auta s denníma ledkama a pak napiš, jak svítily odrazky na autě před tebou

Přesně. Argumentace ve studii byla tato:coyote píše:Nejlepším příkladem je právě Rakousko. Po zavedení denního svícení provedli po čase studii, která prokázala, že denní svícení přitahuje pozornost protijedoucích více, než je zdrávo. Na základě toho, pak svícení zrušili. Pamatuji si to dobře Roubrte?
Vše funguje automaticky, rozsvítí se až po nastartování motoru a pokud mám automatické světlomety a začne se např. stmívat a rozsvítí se xenony, tak opět automaticky zhasnou. Jenom jsem si myslel, že budou svítit více, ale to je možná tím, že jsem na to koukal, když naplno svítilo sluníčko.xjohny píše:To mě zajímá...šup fotit :-)
Rozsvěcují se automaticky, nebo musíš pokaždé ručně sepnout mlhovky? Funguje to i s automatickým spínáním potkávacích světel za šera?
Ales159 píše:Tak včera jsem si nechal udělat SDC místo mlhovek, takže design auta neutrpěl a mlhovky jsem nikdy nepoužil, při xenonech nejsou třeba.
Už jsem jednu potkal a je to strašnýxjohny píše:Tak toho, že někdo dá ty strašný placatý LEDky na 159ku bych se opravdu nebál
Jojo, jenom výměna žárovky a elektronika. Na mlhovkách homologace je, ale teď jsem s hrůzou zjistil, že žárovky nemají homologaci místo normálních, ale na SDC se to neřeší, tak nevím.xjohny píše:Jo takhle je to - LED místo žárovky. No taky možnost, ale myslim že to bude svítit méně než klasický SDS, co homologace? Chtělo by to vidět za světla a z větší dálky
Já hledal taky, ale našel jsem 90mm nebo 70mm a na Alfě jsou mlhovky 80mm. Dnes jsem ještě našel rámečky, tak to asi vyměním, uvidíme, odzkoušíme a pak se rozhodnu.cendler píše:aha já myslel, že jsi tam dával přímo denní svícení s homologací DRL, za tohle ti můžou policajti dát pokutu, což bych se ani nedivil, já tam právě chci dát DRL, už se na to chystám, tak pak udělám nějaké fotečky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti