Pavli píše:Spider 916 V6 3.0 12V (Pavli / Crashta / Boomer) 1495kg 141kW
pozn: Boomer bez činky* = 1466kg
Skoda jen ze to nebude jen bez cinek ale bez samotnyho sampona Boomera

Pavli píše:Spider 916 V6 3.0 12V (Pavli / Crashta / Boomer) 1495kg 141kW
pozn: Boomer bez činky* = 1466kg
Kubo, někdy 2003/2004 se to začalo uvádět jinak, takže 1360 kg u 147GTA je suchá hmotnost, zatímco 1485 kg u GT je už provozní hmotnost. Když se podíváš na zahraniční stránky, tak je tam u GT uváděná hmotnost 1410 (suchá). A já mám u GTA v techničáku 1435 kg, což je těch 1360+75. Takže GT podle mě patří jednoznačně do kategorie A - rozhodně má blíž k autům z kat. A, než mají auta z kat B. blíž k němu. Dal bych tu hranici na 8,5, ostatně i na těch přepočtech je vidět, že mezi GTV 3,0 a GT 3,2 je obrovskej skok, větší než u GT vs. GTAKubas píše:Díval jsem se na to GT do manuálu a JTD má 1320kg, V6 1410 (hoši na auto.cz buď blbě opisovali, nebo mají jiný modelový rok.... nebo v tom maj chaos taliáni....).
Kleo těch 1410 je pohotovostní (včetně všech náplní, rezervního kola, nářadí a vybavení)Kleofáš píše:Kubo, někdy 2003/2004 se to začalo uvádět jinak, takže 1360 kg u 147GTA je suchá hmotnost, zatímco 1485 kg u GT je už provozní hmotnost. Když se podíváš na zahraniční stránky, tak je tam u GT uváděná hmotnost 1410 (suchá). A já mám u GTA v techničáku 1435 kg, což je těch 1360+75. Takže GT podle mě patří jednoznačně do kategorie A - rozhodně má blíž k autům z kat. A, než mají auta z kat B. blíž k němu. Dal bych tu hranici na 8,5, ostatně i na těch přepočtech je vidět, že mezi GTV 3,0 a GT 3,2 je obrovskej skok, větší než u GT vs. GTA
Myslim ze ten rozdil nebude velkej...George.KHE píše:Elba to má trochu poladěný, ale jestli bych jel, tak bych to rád vyzkoušel o kolik mi ujede GTA
taky ma plot?venca píše: Skoda jen ze to nebude jen bez cinek ale bez samotnyho sampona Boomera![]()
.
To je darebákGeorge.KHE píše:Elba to má trochu poladěný, ale jestli bych jel, tak bych to rád vyzkoušel o kolik mi ujede GTA
Já bych asi pořídil nějaký slicky :-) a testnul to možná ale stejně dorazímlimach píše:Velmi rád, i když mě už na Kameni máloco překvapí. Já sám nevím, jestli nebudu poprvé chybět. A když, tak pojedu na spotřebu a úsporu pneuReznikCZ píše:Nechej se překvapitlimach píše: Ale jak jsem už napsal výše - třeba žádné 159 nepřijedouMyslím, že ty naše nejsou zrovna za babku...
Marty píše:To je darebákGeorge.KHE píše:Elba to má trochu poladěný, ale jestli bych jel, tak bych to rád vyzkoušel o kolik mi ujede GTA![]()
Zase kdybi to jelo všem stejně to by taky nebyla taková sranda.
Oni si kluci stim rozdělenim poraděj.
Tomě docela pobaviloLadin 164V6 píše:Hmm asi budu muset zakoupit nejakej ten chip...
Já už koupil spešl čip psi. englycki ChipsyLadin 164V6 píše:Hmm asi budu muset zakoupit nejakej ten chip...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů