Harousi - pokud je to tvůj názor na mě, v pořádku ale pak je to soukromá věc a ta sem podle pravidel webu nepatří. Podle tvoji logiky když ted napíšu o někom že je debil, ale že to není urážka, že je to jenom můj názor na něj, tak to bude podle tebe v přádku a s urážkou to nemá nic společného? No to snad nemůžeš myslet vážně  
 Pravidlo webu:

Pravidlo webu:
Fórum neslouží k vyřizovaní soukromých věcí - k tomu je případně určený e-mail, icq, nebo soukromá zpráva.
Kubasi -  dle pravidel mohu vyjadřovat svůj osobní názor na danou problematiku. Jako každý. 
Pravidlo webu:
Uživatelé zveřejňují své komentáře a názory pouze na svou zodpovědnost a vyjadřují jimi svůj osobní názor. 
Harousi i Kubo : nezlobte se ,ale já ty vaše příspěvky nemohu vzít jinak ,než jako urážlivé. Urážky ale přeci nikdy nic nevyřešily. Co takhle zkusit moje názory které se vám nelíbí vyvrátit pádnými argumenty a fakty. Slušnost by ale měla být i mezi oponenty co myslíte.
Možná,že by neuškodilo říci - promiň, ujelo mi to, nemyslel jsem to tak...nebo něco podobného
Pravidlo webu:
Dodržujte zásady slušného chování a buďte tolerantní. Pokud budete mít pocit, že vás někdo příliš obtěžuje, uráží nebo se chová jinak nevhodně, napište moderátorům, aby mohli zjednat nápravu.
"Nerýpejte" do ostatních uživatelů  
Vím,že jsme OT, omlouvám se , považuju to za uzavřené a vracím se k tématu vlákna ,tedy k blbcům na silnicích.