Mňo, tak holka má za sebou další servis a i testovací cestu do Poděbrad a vše se zdá být OK....
Dostala nové rozvody, vodní pumpu, termostat a zadní tlumiče.... Ty tlumiče byly už jaksi potřeba, protože chování zadní nápravy bylo katastrofální.... teď už je to OK.... (i když furt se mi zdá taková skákavá, ale to už asi bude koncepcí, musím to někdy v klidu porovnat s Hampim nebo tak něco....)
Potěšily mě tři věci:
1) po rozvodech se nebojím motor točit a ono to jako fakt jede.... z Brava jsem zvyklý že turbobenzínu dochází pára už před 5.000 otáčkama a oturbené Busso tohle vůbec nezná a je točivé jak atmosféra, takže jako dobrý....
2) jízdní vlastnosti slušné, furt tam nemám 16" a pořádné gumy, takže to nehrotím, ale jde to...
3) cestou zpátky jsem jel v hodně velké průtrži mračen a ani tahle koupel nevyvolala nějaké šotky v elektroinstalaci, takže taky spokojenost....
Mám ovšem tyto problémy:
1) po správném nastavení ventilových vůli se motor utišil natolik, že je slyšet hučící altík => řešit
2) prej by to chtělo nový vačky.... ty původní že jako jakžtakž dobrý, ale "do takového auta" to chce prej nový....
3) použil jsem funkci SUMA v mojí tabulce a obcházejí mě mrákoty.... za tyhle prachy už se dá koupit GTA.... Utěšuju se ale tím, že do toho GTA bych zase sypal to samý takže to vlastně taková hrůza není....
No, mám co jsem chtěl....

Dám tam ty zrenovované kola, pořádně to naleštím a pak si nějak vnitřně tu částku odůvodním.... (něco ve smyslu "třeba Putin zítra zmáčkne červené tlačítko a bude to všechno jedno....")
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)