Aby se neřeklo, že jen jezdím tak o víkendu sem udělal i "něco práce". Konkrétně výměnu brzdových kotoučů a destiček.
Použitý materiál Brembo (zadní kotuče a destičky a přední destičky) a Zimmermann (přední kotouče).
Původně sem chtěl vše Brembo nicméně přes mého "dodavatele" nebyli nikde skladem a to celkem dlouho. A abych pravdu řekl tak minimálně na první pohled ten Zimmermann vypadá na větší "kultůru".
Také jsem vyměnil brzdovou kapalinu za ATE Super Blue Racing, tak schválně jestly jí uvařím

A taková poznámka pro tuzery, stalo to čeho jsem se obával a ta brzdovka je skutečně modrá

No alespoň bylo krásně vidět kdy teče ven stará a kdy už nová.
A aby se neřeklo tak třmeny jsem přetřel černým Hameritem, aby to trochu vypadalo.
Práce vcelku v pohodě až na oholenej odvzdušňovák na PP třmenu. A na to, že sem při montáži zkurvil závit na čepu LZ třmenu. Provizorně opraveno závitníkem, ale raděj bych chtěl sehnat nový, tak to snad ještě půjde koupit. A taky potřebuju konektor k čidlu destiček na autě je bohužel ustřiženej
No a taky sem zjistil, že na přední nápravu někdo dal 5 mm podložky, skutečně nechápu proč, když 155 má vpředu širší rozchod. Bohužel sem je tam zatím musel nechat protože mám dlouhý šrouby a bez těch podložek už škrtaly o těhlici. Asi někomu přišlo jednodušší dát podložky než koupit vhodný šrouby.
Nicméně přemýšlím o tom dát nějaký rozumný podložky na zadek tam jsou ty kola přecejen utopený, ale nevím.
Nakonec nějaká ta fotodokumentace:

Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.