Zjištění, že se se 3 dětma do 159 už nevejdeme bylo pro mě docela těžký... Stelvio je zatím cenově mimo, takže bylo už někdy na jaře jasný, že musím hledat jinde než v AR. Po krátkým rozmyslu a hrubý eliminaci dle základních kritérií (7 míst, min 200 hp, min 2011, benzín, +/-500tis, ne vw...) toho tak moc na seznamu nezbylo. Kromě výše uvedenýho vlastně už nic

a Durango se mi z toho líbilo asi nejvíc, ale z V8 jsem měl trochu strach a vlastně i z toho jak je to velký, tak jsme si myslel na pentastar ve Freemontu, ale pak jsem do něj několikrát vlezl a zjistitl, že ty 2 židle v kufru nemají žádný místo na nohy a ani moc na hlavu a že do prostřední řady se vejdou (teda vlastně nevejdou) 3 děti úplně stejně jako do 159sw a Freemont byl ze seznamu pryč. Volvo se vyeliminovalo tím, jak je hnusný navíc ten 6tiválec pocitově moc nejel (5tiválec neee) a Lancia Voyager (aka Chrysler Dodge) má ve druhý řadě jenom 2 židle, takže by vždycky nějaký dítě muselo sedět na tý zadní lavici v kufru, což jsme s manželkou nechtěli. No a tak jsem asi 2 měsíce každej den skenoval internet kvůli nějakýmu Durangu

jako za prázdniny nepřibylo nikde nic - to bylo zoufalý - už jsem myslel, že budu muset do najakýho S-maxe nebo jak se ty F...věci jmenujou protože doma už na mě koukali kysele, jako že nooo ty se tý alfa asi nechceš vzdát a my tady teď sedáme zmáčklý jako sardinky... a pak se objevilo tohle a já si řekl, no tak to má aspoň pořádnej motor

- však gtv si vezme ve městě (teda poctivej pražskej provoz ve ve všední den myslím) taky 20/100 a přes léto to jako daliy používám tak co jako. Kdyžtak tomu koupím chytrou krabičku aby se do toho dal lejt ethanol - v Praze už se to dá tankovat celkem v pohodě. Takže TBI může konečně z domu ...