Richie - Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0 (1982)
Ja kdysi kdyz koupil Sierru tak se mi zdalo ze jede velmi slusne. Pak jsem vymenil to co zbylo ze vzduchace a zdalo se mi, ze to jede jako stihacka... 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
jeste mi RV147 poradil jestli to neni odstredivou regulaci predstihu....to by taky mohlo byt...i kdyz nevim jestli by ta nemela zasahovat uz drive nez ve 4tis.ot....uvidime az tam dam ty filtry a kabely a mrknu na tu regulaci..pokud to potom nepujde,tak se bude muset nekdo podivat na predstih a na karbce...ale to je posledni moznost 

Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Odstředivá regulace jde od volnoběhu. Seřídit se nedá, ale cca. kolem 3000 ot/min by měl bejt předstih kolem 30°. pokud byl vymlácenej rozdělovač zůstával viset na 20°, nebo naopak lítal výš. Nepomohlo nic jinýho než s ním kroutit tak aby při 3000 bylo 30 st. Základní předstih byl pak třeba 10, ale prostě to točilo. Nebo jinej rozdělovač. Ověřit se to dá jenom stroboskopem. Zkus si udělat značky a rozdělovačem pootočit na jednu nebo druhou stranu. Můžeš mít jenom prostě blbej základní předstih, to ovlivňuje i následnou odstředivou regulaci.
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
tak kabely ke svicim uz mam poresene....palivovej filtr tam zatim bude klasickej z favorita, protoze ten origos je asi nesehnatelnej a vzduchovej zkusim sehnat....ale taky je to problem 
ale zrejme je to jen neschopnost zdejsich prodejcu...Asimov mi rikal ze v Brne tohle sezene na kazdem rohu

ale zrejme je to jen neschopnost zdejsich prodejcu...Asimov mi rikal ze v Brne tohle sezene na kazdem rohu

Maleček v Černilově už na Alfy nedodává?
Zkus ještě tohle:
http://www.e-cat.cz/c-9_23807_197083_21 ... iltry.html
Zkus ještě tohle:
http://www.e-cat.cz/c-9_23807_197083_21 ... iltry.html
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Italcar (www.italcar.cz), v katalogu nic nemají, ale dokážou sehnat ledacos, napiš jim e-mail. Mi sehnali na 75-ku jinak nesehnatelný gumy na sání. Bude hůř, po zavedení ekoteroristický daně
zmizí tyhle auta ze silnic, tím pádem nebude poptávka po dílech, nikdo je nebude vyrábět ani prodávat. Navíc začnou mizet i doteď dostupný vraky.

Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
na jednu stranu dobre pro veteranistu..ale blbe pro renovatoraRV147 píše:Zkus Italcar (www.italcar.cz), v katalogu nic nemají, ale dokážou sehnat ledacos, napiš jim e-mail. Mi sehnali na 75-ku jinak nesehnatelný gumy na sání. Bude hůř, po zavedení ekoteroristický danězmizí tyhle auta ze silnic, tím pádem nebude poptávka po dílech, nikdo je nebude vyrábět ani prodávat. Navíc začnou mizet i doteď dostupný vraky.

no tady je palivova pumpa primo pod rozdelovacem ...a pak na hadici mezi karbcem a pumpou je filtr...
jinak jsem tam dal nove kabely a ten palivak ale jeste nemam vzduchac,ale i tak musim rict ze auti dost ozilo....byl u me na vikend bratranek a tak jsme se jeli projet a nakonec jsem si jel zablbnout na parkoviste k hypernove
zkusil jsem si dva drifty ale dopadl jsem stejne jako Marc159 ...vzdycky se mi to tak nejak zapichlo ...asi jsem to pokazde prehnal a zadek se me pretocil vic nez mel....jinak na nejake velek rychlosti nemam auto dostatecne v poradku ale jednou jsem to chvili podrzel a musim rict ze 150km/h tam je hned...
jinak jsem tam dal nove kabely a ten palivak ale jeste nemam vzduchac,ale i tak musim rict ze auti dost ozilo....byl u me na vikend bratranek a tak jsme se jeli projet a nakonec jsem si jel zablbnout na parkoviste k hypernove

- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Já musím říct, že to s tím zatím taky neumím. To už jsem víc řádil se Škodárnou. Podvozek (vpředu) za tím taky není kompletní, ale nové zadní tlumiče KONI+unibally autu hodně pomohly. Předek je se strarejma tlumičema i siláčema. V nájezdu auto je a bylo nedotáčivý (asi kola hodně rozbíhavý a bůhví jakej odklon) a s tím se moc vyvádět nedá. předek musí držet, aby se zadek mohl točit. Já si celej víkend hrál s elektrikou, přestalo mi svítit pravý světlo a blikat pravá blikna (špatná kostra), navíc někdo silně bastlil v pojistkový skříňce, tak jsem to aspoň trochu zkulturnil (visící přebývající dráty, krokosvorky na oholenej drát a podobný radosti)
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nevím klepání, je to spíš takovej šum svistuRichie píše:to nevim ceceHarous píše:To druhy video - co to tam tak klepe? Nemas za zadama nastartovany JTD?nejsou delany ventily tak jestli to nejsou oni....bylo to zrovna po poradne ostre jizde a tak to nejak klepalo

Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6