http://www.kaps.cz/
Cus. Netusim za kolik jsi je obe sehnalMarcel Nera píše:tak už mám taky 2ks ZF 4HP20 a můžu se v tom šťouratjeden mám i s autem
To tys mi psal emila co?Marcel Nera píše:tak už mám taky 2ks ZF 4HP20 a můžu se v tom šťouratjeden mám i s autem
Máš celé převodovky? V jakém stavu, popř za kolik?fafo píše:Cus. Netusim za kolik jsi je obe sehnalale mel jsi dat vedet. Prodal jsem za hubicku. Jeste doma jednu mam. Ale drzim pesti.
Cus.coyote píše:To tys mi psal emila co?Marcel Nera píše:tak už mám taky 2ks ZF 4HP20 a můžu se v tom šťouratjeden mám i s autem
Taky mám 2 nejezdící 4HP20 z toho jednu v autě
Máš celé převodovky? V jakém stavu, popř za kolik?fafo píše:Cus. Netusim za kolik jsi je obe sehnalale mel jsi dat vedet. Prodal jsem za hubicku. Jeste doma jednu mam. Ale drzim pesti.
no moc sa neunahlujme, pretoze v automatickej prevodovke lamely predsa len su...nie take ako v manuale ale su...a tiez sa po niekolko 100tis. km zodieraju...najskor auto taha pri rozjazdoch ako by smykala na manuale spojka, sklbe pri radeni atd......Marcel Nera píše:já jsem koupil alfici která jezdila a najednou nejela,v servisu chlapíkovi řekli že je to lamelou tak jsem mu řekl ať jde odtamtud radši pryč protože automat lamelu nemá a když to s nima řešil tak mu na pupek přísahali že má. no chtěl bych vidět ty xichty až by ten automat vyndali a místo přítlačáku by našli měnič :-) Na přístrojovce mi svítí převodovka a auto opravdu nejede. olej je prej vyměnej a furt nic. tak čekám na kámoše s diagnostikou aby mi to napojil a řekl co se alfonzovi nelíbí a pak budu jednat dál.
Aha, no to asi nebude to co bych potřeboval. Mrtvoly už mám 2fafo píše: Cus.
Mam uz jenom jednu.
Tu jsem menil vme Alfe.
Proste si nekdy rekla ze nezaradi. Stacilo vypnout motor, natocit a jela dal.
Nemoh jsem to resit a poridil jinou. Ta ted jezdi v poho.
Za kolik ? ja nevim![]()
Das 3000 ?
Pokud ano, ber.![]()
fafo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti