Sem spokojen maximálně jen je tu menší mínus a to je spotřeba no.. na plnou nádrž najedu max 300km spíš 250. Ale náklady na servis atd sou jako u každýho jinýho auta nic hroznýho když nejezdíš do autorizovanýho servisu. Já tam jezdil protože jsem si myslel že za ty peníze budu mít kvalitně opravený auto. Není to takMilano75 píše:hele a jak jseš tak celkově spokojen se 166kou V6?? zajímámě spotřeba a náklady na servis
na kolik tě třeba vyjdou rozvody??(jen se orientačně ptám)
Milano75 píše:hele a jak jseš tak celkově spokojen se 166kou V6?? zajímámě spotřeba a náklady na servis
na kolik tě třeba vyjdou rozvody??(jen se orientačně ptám)
Nemáš ďuravou nádrž?. A nebo s tím jezdíš do lese a stahuješ dřevona plnou nádrž najedu max 300km spíš 250
Kéž by to byla děravá nádržcuhan píše:Oooneil:Nemáš ďuravou nádrž?. A nebo s tím jezdíš do lese a stahuješ dřevona plnou nádrž najedu max 300km spíš 250Spotřeba 29 na 100km.....
Tohle vlákno je vypečené i bez externích exotůLadin 164V6 píše:Je to tady cimdal lepsi
Tak já nevim čim to může bejt nějak blbě nastavená směs nebo tak něco? Nevyznám se v tom..coyote píše:29 na sto je skutečně nějak moc. Kamarád má 166 3.0 navíc s automatem a průměr má okolo 15. A to jezdí většinou město
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti