Eneck155 píše:já pořád nevím, strašně rád bych jel, ale ženě a dětem se moc nechce kvůli dlouhý cestě a taky mám strach, abych tam někde nebloudil, hrozný rozhodování
no podle mých zkušeností z obdobných akcí v itálii, to spíše chce od nás pamětníků odkoukat různé finty do front z bufetů a hromadných jídelendolphin7 píše:Ted mi naskočila ještě větší husina, než když jsem to četla v angličtiněještě nikdy jsem nevečeřela s 3000 a více lidma, musim se naučit pořádně stolovat
snad se zadaří a opravdu pojedu
cesta dlouhá není, za jeden den se dá jet bez problémů, občas to jezdím s dodávkou (Praha, Plzen, Mnichov, Garmisch, Landeck, st. Moritz, Milano - bez jediného poplatku za dálnici či tunel) a je to v pohoděEneck155 píše:já pořád nevím, strašně rád bych jel, ale ženě a dětem se moc nechce kvůli dlouhý cestě a taky mám strach, abych tam někde nebloudil, hrozný rozhodování
Jsem na tom úplně stejně, ale tohle si ujít nenechámPietro píše:
Teda jak nesnáším davy lidí, tak už bych vyrazil klidně zítra
Ano a proto jsme jim posledně dali rovnou pasy. Tak se jim to líbilo, že nás jediný si odstavili opodál a nějakou dobu jsme si tam počkaliPietro píše:švýcaři jsou většinou pořád více v pohodě, než rakušáci. bez problémů pouští i na občanku, správně by měl být do švajcu pas,
Malá přípomínka - vyznačená cesta v googlemaps vede přes Landecký tunel a zde je již Rakouská dálniční známka potřeba, je nutné se tak vyhnout tunelu a jet přes město (jako postaruPietro píše:Tak tam přece budeme jako jedna grupa ne? tak si navzájem pomůžeme a k jídlu se dostaneš třebacesta je cca 830 km, doba jízdy cca 10 hodin, podle tankování, jezení a tak je lépe počítat 12 - 14 hodin, trasa třeba http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... 558105&z=6 já teda vynechávám cestu v rakousku po dálnici, dá se jet po paralelní velmi dobré silnici do Landecku, není třeba dálniční známky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti