topení a vše kolem
- Princ William
- Štamgast
Re: topení a vše kolem
Napiš mi o jakou jde, podívám se kdyžtak po ní...
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
Můj dotaz se netýká přímo topení a chlazení, ale nechce se mi zakládat hned nové vlákno
Jak složité je v domácích podmínkách vyměnit termostat pro chladič? Jde o nafťák 16ventil.
Běžné úkony jako olej, filtry (i vzduchový!), výfuk jsem zvládl relativně v pohodě. Tak jestli to zkusit vyměnit sám.
Jak složité je v domácích podmínkách vyměnit termostat pro chladič? Jde o nafťák 16ventil.
Běžné úkony jako olej, filtry (i vzduchový!), výfuk jsem zvládl relativně v pohodě. Tak jestli to zkusit vyměnit sám.
Alfa Romeo 147 JTDm 16v FL
Mam problem, mam Alfu romeo 147 JTD 85 kW rv 2004, vsimol som si ze mi fuka stale iba horuci vzduch, ci uz nastavim s tym koleckom na horuci vzduch alebo studeny, vysledok je stale rovnaky. Okrem toho skusil som aj zapnut klimu, ide stale iba horuci vzduch, ani mi klimu nezapina, kedze na volnobehu nevidim nejaky pokles otacok.
Co to moze byt za problem, teraz je zima, tak ten hic sa da vydrzat, ale v lete uz nie.
dik
rado
Co to moze byt za problem, teraz je zima, tak ten hic sa da vydrzat, ale v lete uz nie.
dik
rado
Je nekde na netu schéma jak funguje topeni u ar147?Treba i nějaké obrázky nebo neco?
Jako samozdrejme jsem neco vygooglil ale nvm jestli spravne.Proto píšu sem.