inu, dneska som sa chcel vyjasit na alfe, super pocasie na blaznenie. Najprv menisa preventivna prehliadka(servo olej, voda v chladici, voda do ostrekovacov(aj ked motorcek na ostrekovac nejde ale mam plno

)) Start bez problemov. Tak som sa pohol secko ok, ale ulica nam konci dole kopcom, tak som slabsie brzdil ale bolo jasne ze bude treba dupnut na brzdu aby som ustal. Drb na brzdu, a zozadu rana DRRRB a zadne kolesa zablokovane. Ze super, s rucnou sa nedalo hnut tak som to nesilil. Par krat dozadu dopredu to spravilo ze sa zadek odblokoval, tak som dosiel nako domov a tam som zistil ze to robi len zadne prave koleso. Vzdy ked sa silnejsie dupne na brzdu, ozve sa rana a prave kolo ostane bloknute a s rucnou sa neda hybat. Tak sa do toho oprel starsi brat, skod ze som nevedel vopred co che spravit, sadol do auta ked to bolo bloknute a jebo zacal tahat rucku, ze to sa tak odblokuje... Samozrejme ze to ho...o pomohlo, akurat ze pri najblizsom zablokovani som uz potom ja vytiahol rucku ani nie o jeden stupen a jeeeb lanko v prdeli(a to bolo nove

). Takze z toho plynie, nepustat rodinnych prislusnikov nech riesia problem s rucnou, a hlavne, v zime na rucku najlepsie ani nepozerat

Ale stejne by ma zajimalo ze preco to ostava viset, nepomohlo ani ked som s autom behal dlhsie bez brzdenia, zeby sa to ohrialo abo co, proste stale to robi...