Prosím vás, tahle debata tady se týká jen 159 nebo i 156 se stejným motorem? Mám 2,4 JTDm - viz podpis. Poslední dobou mi to nějak nechce ject. Nehulí to, už to ani neškube (záhadně se odstranilo samo), ale mám dojem, že motor už není takovej silák, co býval ještě před dvěma měsícema.cendler píše:jak píše Envel, taky možnost, je to všechno jenom o tom jak na to moc spěcháš, pokud vyrobím trubku, tak ji v pondělí můžu odeslat.
nee DPF to není ale koukám ta potvora liška je už i u tebe na podlazemuf2muf píše:mám nízký auto a vyvalenej pupek, tak mi to nešlo moc vyfotitPoznáš to z tohodle obrázku?
jo, zatím je lehká povrchovka, ale taky mě to čeká. Mám na seznamu "Co vyřešit"Franik píše:nee DPF to není ale koukám ta potvora liška je už i u tebe na podlazemuf2muf píše:mám nízký auto a vyvalenej pupek, tak mi to nešlo moc vyfotitPoznáš to z tohodle obrázku?
to už je brutální konspiraceRoger píše:.... tím škubáním za plynulé jízdy (lehce zmáčklý plyn) cca 2tis otáček se to auto rozhoupalo a tím jak se houpalo nevědomky přidáváš a ubíráš plyn a tím to ještě víc rozhoupeš :-))
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host