Byl jsem s GTA na výměně oleje a pak jsem ještě jel kousek za Brno koupit kolegovi na vrakáč stěrač na Punto. Jel jsem po proslulém tahu na Svitavy - silnici I/43. Pro ty, kdo to znají: před odbočkou na Kuřim je kopec dolů a asi tak 200m přerušovaná čára, přede mnou jel kamion tak sedmdesát. Jak jsme přejeli horizont, tak jsem vyjel do protisměru a na trojku začal předjíždět, z protisměru přijízděla kolona v čele s nějakým malým náklaďákem, vypadalo to sice na rychlé, ale bezproblémové předjetí. Tak jsem tam vlítnul a když jsem byl na úrovni kabiny kamionu, tak jsem zjistil před ním jede ještě dlouhej starej transit. Tak jsem šlápl až na zem a popravdě jsem měl co dělat, abych to stihl. Když jsem se řadil zpátky, tak mi štěkl omezovač, takže jsem jel přes 150. Ten náklaďák v protisměru se uklidil do odstavnýho, i když nemusel, stihl jsem to. Každopádně jsem na sebe pěkně nasranej, musel jsem toho řidiče pěkně vyděsit a mohl jsem to předvídat. Na druhou stranu ten kamion byl na tom transitu úplně nalepenej, kdyby mu dal odstup, tak jsem ho viděl dřív a stihl jsem se vrátit. No jo, no, jsem debil