treba nahodou nezmenilo.. Nebo treba je ta baterka uz slaba no nevedel jsem ze starter potrebuje
tolik napeti proto jsem slabou baterku hned vyloucil.. Ale Ikdyby byla slaba tak to ma prece aspon nejakou snahu otocit motorem ne?
Norman Bates píše:Tak jsem tam dneska vratil ten (funkcni) starter,vsechno jsem zapojil tak jak tam bylo a nestacil jsem se divit..Jakoby se palubka zblaznila vsechno zaclo vseljak blikat a samozrejme nic...a v rele to taky jaksi zvlastne a rychle cvakalo prvni vterinu... Takze ja od toho davam ruce pryc nez to domrd... uplne a musim to odtahnout nekam ani jeste nevim kam.. Nevim proste jsem to vydelal a dal to tam uplne stejne a do niceho kolem jsem nerypal a dela to tohle
Nikdo neví pod čím/kde hledat? Nebo nějaká náhrada zda je. Opravdu to by se mi jeden kus hodil.romanc píše:Cau, nevite kde sehnat nebo pod jakym jemnem/kodem hledat tento gumovy valecek, ktery tlumi dosedaci plochu patych dveri u kombika (mozna i u sedanu)? Naivne jsem si myslel ze by ho mohly mit v autolandu kdyz se pysni nejvetsim vrakovistem v cr, bohuzel "obsluha" tak arogantni ze si nenechal ani ukazat a vysvetlit co potrebuju a hned me odpalkoval ze alfy 159 nemaji a mit nebudou (i kdzy je na netu neustale inzertujou na rozebrani). Matesovy jsem nevolal protoze je kus z ruky a ani nejak bliz okolo nejezdim takze se tam nemam jak/kdy dostat a posilat postou se mu to opravdu nevyplati.
Zkus zkontrolovat ty podtlakový hadičky k regulaci turba i k regul. ventilu, je možné, že jsi nějakou omylem a nevědomky vytáhl, nebo poškodil. pokud to nepomůže, tak bych to hodil na diag a projel paměť závad, kvůli tomu malému napětí co bylo na baterce ti mohlo jakékoliv čidlo vyhodit chybu a kvůli tomu to můžeš mít v nouzáku.Norman Bates píše:To nevim zitra to vsechno zkontroluju a uvidim jestli neco nenajdu dnes uz se me nechtelo nic hledat je pravda ze jsem to tam dal a jel to hned trosku projet takze treba zitra neco objevim dam vedet,dik..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host