To se docela divím auto máš celkem nový.tonasumik píše:Asi mám v autě štěnici. Nevim jak si mám vysvětlit, že v době od 1.11 do dnes jsem byl 6x podroben silniční kontrole. Mám snad v sobě magnet na ty kliftony. Ráno, odpoledne, večer, v noci, tady u nás, v Brně, po cestě kdekoliv. Už z toho začínám mít mindráky. Minimálně 3-4 roky mně nestavěli a teď průměrně jednou týdně. Zkrátka obtěžovat a buzerovat
Tak to je pěkná hovadina =D>enzo156 píše:Je před Vánocema, orgáni potřebujou na prémie, tak prudí.
To je blábol...Diamond píše:Neřekl jsem, že nepotřebují prémie, jenže z vybrané pokuty nejde pro Policii ani halíř, natož pak pro policajta
Ráno přijdeš do práce, velitel Ti dá úkol, že budeš stát tam a tam, že potřeuje tolik a tolik hříšníků, aby naplnil plán "prevence", takže ty to uděláš, splníš úkol a odměny jsou doma. Za plán prevence si dosaď co chceš, ale funguje to tak, jak píšu.Diamond píše:Tak to je pěkná hovadina =D>enzo156 píše:Je před Vánocema, orgáni potřebujou na prémie, tak prudí.
Nevím, čemu se dívíštonasumik píše:Asi mám v autě štěnici. Nevim jak si mám vysvětlit, že v době od 1.11 do dnes jsem byl 6x podroben silniční kontrole. Mám snad v sobě magnet na ty kliftony. Ráno, odpoledne, večer, v noci, tady u nás, v Brně, po cestě kdekoliv. Už z toho začínám mít mindráky. Minimálně 3-4 roky mně nestavěli a teď průměrně jednou týdně. Zkrátka obtěžovat a buzerovat
A.J.Michal píše:ja kdyz okolo policie jezdil s V6, tak jsem tomu vzdy poradne dal za plynem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti