Tak pokud Ti nebude vadit, že to bude brzo a já budu mít max. 10 min na pokec (já vím, je to drsňárna, ale mě se dřív než v 5,30 vstávat v sobotu ráno nechce,mám to tam k vám kus cestyd.k76 píše:Limach: Tak jestli jedes od HK a projedes Trutnov a jedes na Zacler tak je to posledni pumpa pred sjezdem z hlavni silnice na Zacler.Nebo se muzeme sejit v Trutnove u Hypernovy teda ted je to vlastne Albert je u posledniho kruhace v Trutnove kdyz jedes na ten Zacler.
Dobrá tedyd.k76 píše:Limach:Tak ja se stavanim nemam problem.Mame malou Alfistku a ta stava taky brzo.
Hele domluveno rano v sobotu na Robince mezi 8-8:15.
Petr147 píše:není to někdo místní?málem mu praskla cévka, když nechtěl pustit ten VW před sebe, až si z toho musel zapálit cigárko
, ale pánové na sebe řvali statečně
to byl Přte...sony píše:...ve 155 jel nějákej postarší pán...
Tak to jsi určitě nebyl v Budějcích a nepotkal si grafitové GTV s dámou za volantemmara.k píše:U nás na Vysočině to docela ujde, víc jak polovina zdraví.Minulej tejden sem byl na dovolený v jižních Čechách a tam to bylo slabší.Potkal sem tak do pěti alf a zdravily dvě (z těch zbývajících řídily dvě dámy).Holky by se mohly trochu polepšit (sorry).
volecrashta píše:to byl Přte...sony píše:...ve 155 jel nějákej postarší pán...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti