Výjezd plánujeme tak brzo, protože 164 je už stará dáma a ta se musí probouzet piánko. Navíc potřebujeme rezervu na řešení poruch.

Ja taky nehodlám leťet kudlu,z toho už sme snad vyrostli:-):-):-). Ok takže tak okolo 7budu připravenej naproti odbočce na Lysou ve Starém Vestci:-). Takovej velkej drift plac:-).coyote píše:Pivrnec: Tak z Prahy - Počernic plánujeme odjet cca v 6:30. Tak si to +- spočítej v kolik budeme u Lysé. Jinak můžeš mi do SZ hodit telefon a my Ti pak čas upřesníme.
Výjezd plánujeme tak brzo, protože 164 je už stará dáma a ta se musí probouzet piánko. Navíc potřebujeme rezervu na řešení poruch.
No hurá, aspoň nebudu zahanben sám. Taky jedu vozem ze stáje GM. Po ránu je to už teď ve spideru na prd.RV147 píše:Já asi dorazím Corvettou, je nádherně a mockrát ji už letos ven asi nevytáhnu. Pokud to bude vadit, stoupnu si hubou ke zdi.
jsem proforza156 píše: Dal bych sraz 8.45 u globa na tom spodním parkálu co nejblíž motorvzteku*
Já v tom problém nevidím,stejně jde o to pokecat se známejma... Většinu aut člověk stejně zná naupaměť... Teda až na tvoje:-). Takže za mě když bude hnusně klidně pojedu Fordem... A nazpátek vlakem..:-):-):-).il ciuffo píše:Teda, že se nestydíte, jet na sraz něčím jiným než AlfouKdyby aspoň Fiat či Lancia, aby to zůstalo doma, ale Motykama?
Se máte k někomu kdo jede Alfou připojit a nebo když už teda není jiná alternativa, budete parkovat pod kopcem a nahoru výšlap
Stoupnu si s tebou,aj se s tebou nažeru:-):-)RV147 píše:Jestli to někomu tak strašně vadí, ať se se mnou nebaví. stoupnu si stranou, dám si oběd, vylezu na rozhlednu a jedu domů. Nějak dneska fakt nemám náladu na to aby mě někdo kádroval.
Nejedu žádnou motykou, sam si motykail ciuffo píše:Proboha, dělal jsem si prdel, vždyť mě znáteV pátek večer to brát tak smrtelně, no tak
Nemyslel jsem to vážně, byl to útok na Boomera a Zdeho
Čekal jsem jak se chytnou a místo toho se chytili jiní, o kterých ani nevím, že nejedou Alfou
To je nálada, nejradsi bych k Tobe dojel s flaskou slivovice..RV147 píše:Tak nic, já to dneska nepobral, nějak toho je na mě moc a právě, že je ten pátek..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host