https://www.stream.cz/meziplyn/10003566 ... -xdrive25d
Pak vám bude jasný, že z toho Giulia vyšla velmi dobře.

Kritizovat Giulii si může kdo chce jak chce, ale pokud v testu ani nezmíním co to má za motor a převodovku a naopak jeho půlku věnuju infotaimentu, tak zrovna u testu sportovně střiženého sedanu od Alfy mi to přijde jako naprosto zásadní chyba.... Podle mě se mu ten test nepovedl, což je velká škoda, protože evidentně autům rozumí.... Pokud by tu Alfu půl hodiny tepal za blbý podvozek, tupý motor a takové věci, prosím.... ale myslím že ten test promarnil řešením hovadin.... Možná je problém i v příliš velkém očekávání a následném zklamání, že nafta s dvoulitrovou naftou fakt nedriftuje.... (které auto v téhle třídě to dnes dělá?)Harous píše: Jestli to taky není o tom, že tady se nepřipouští jakákoliv kritika Giulie.![]()
Subaru si můžeš zadupávat do země jak chceš, tím mě vážně nenasereš...
Honza Koubek píše:Ach jo. Poslouchejte, co tam říkám. Nejde o driftování, jde o to, jak člověk cítí auto v rukách a v zadku. Jestli je živé, lehkonohé, dá se v zatáčce ovládat plynem. Jde o citlivost, ne o jízdu dveřmi napřed. 156 byla v zatáčkách citlivější a komunikativnější, přestože to byla předokolka. Čekal jsem zlepšení, v ohledu jízdní dynamiky jsem se nedočkal. Giulia je rychlá, stabilní, pohodlná, ale radost z řízení se vytrácí (a navíc je hlučná). Je mi líto, že tu Alfa-fanboyům šlapu na kuří oko, ale nedá se nic dělat. Opravdu jsem zvědav na naladění podvozku QV. HK
K té dynamice:Petr147 píše:Honza Koubek píše:Ach jo. Poslouchejte, co tam říkám. Nejde o driftování, jde o to, jak člověk cítí auto v rukách a v zadku. Jestli je živé, lehkonohé, dá se v zatáčce ovládat plynem. Jde o citlivost, ne o jízdu dveřmi napřed. 156 byla v zatáčkách citlivější a komunikativnější, přestože to byla předokolka. Čekal jsem zlepšení, v ohledu jízdní dynamiky jsem se nedočkal. Giulia je rychlá, stabilní, pohodlná, ale radost z řízení se vytrácí (a navíc je hlučná). Je mi líto, že tu Alfa-fanboyům šlapu na kuří oko, ale nedá se nic dělat. Opravdu jsem zvědav na naladění podvozku QV. HK
Čtyřkola neuklouzne?Hampice píše:Chmmmm....
K čemu je esp u torsen čtyřkolky?
Petr147 píše:Já myslel, že řeší celkový projev obou aut, ne excelovske porovnání z 0 na 100 km/h
Kubas píše: pán psal že se nedočkal oproti 156 zlepšení v dynamice....
Honza Koubek píše:Čekal jsem zlepšení, v ohledu jízdní dynamiky jsem se nedočkal.
Hele mě je to šumák, třeba v tom hledejte nějakou konspiraci nebo cokoliv. Jako v diskuzi na tom webu kde mu lidi podsouvaj, že je zaplacenej od BMW...Harous píše: MINUS:
- přeposilované řízení
- zpětná vazba řízení
- nemožnost uvést auto do přetáčiva ani přenesením hmotnosti na předek ubráním nebo přibrzděním v zatáčce
- nevypínatené a neurvalé ESP
- hlučnost dieselu
- ovládání směrovek
- ovládání navigace
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host