Zajtra nafotim moje!coyote píše:Sice jsem poněkud OT, ale musím to prostě říct: JP máš to v nádherném stavu, z toho by se dalo jíst
můj původní 2,0TDA.J.Michal píše:Vidím to tak ,že jsem tu asi jediný ,který má ten motorový prostor řádně nakonzervovaný
Coyote díky za poklonu. Recept je v tom,že to jednou za rok umeju Arvou a tlakovou vodou (párou) z Wapky. Pokud mám mazlivou náladu, tak celý motor nastříkám sprejem (ted si nevzpomenu jak se to jmenuje), je to na ochranu hadic a motoru (pokud by měl někdo zájem, zjistím název) a všechny kovové spoje šrouby a vše co by mohlo reznout zakápnu oilem.Tot vše.coyote píše:Sice jsem poněkud OT, ale musím to prostě říct: JP máš to v nádherném stavu, z toho by se dalo jíst
Sejny - to je jedinej problém. Celkově elektriku moc nepotrápíš, ale jasně že musíš dávat bacha kam tu wapku pereš. Jedinej problém je v tom, že jsou svíčky utopený, a tomu jsem ještě nedokázal zabránit. Asi by to šlo nějak utěsnit, ale nějak jsem to ještě nezkoušel. Řeším to vyfoukáním vzduchem a odpařením při jízdě. Občas to cukne ,ale po takovejch 20km je to v poho. Holt každá sranda něco stojí.Sejny píše:Páni.... pěkně si ji rozmazluješVywapkovat motor jsem měl právě strach kvůli elektrice.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti