I když žeru jen to co mělo rodiče, tak ty fotku jsou naprosto super. Kůň je prostě nádherný zvíře.Kamila píše:raděj nechám sníst svých 57Kg než mého 350Kg koně![]()
jinak na ní moc masa není, je to lehký jezdecký kůň-hříbátko

I když žeru jen to co mělo rodiče, tak ty fotku jsou naprosto super. Kůň je prostě nádherný zvíře.Kamila píše:raděj nechám sníst svých 57Kg než mého 350Kg koně![]()
jinak na ní moc masa není, je to lehký jezdecký kůň-hříbátko
Jsem od Ústí nad Labem- z Přestanova... a mám anglickýho plnokrevníka- 11ti letýho valáška... a mě se všichni smějou že mám mini koně (a tak trochu zvláštního) ale to už je diskuse spíš na nějaký koňácký fórum=)Kamila píše:Peti: Vítej v klubu. Kde sídlíš a co máš za plemeno?
Mimochodem to si špatně pochopila, ona není malá:-) já mám 175 a kobyla okolo 160 a to ještě roste:-) má teprv dva roky, a je to achalteke-plnokrevník![]()
Takže moje dvě hobby začínají na A:-)
musis jak Bud Spencer, ten spacifikuje vsechno i slonahondzik píše:smeták jde zpacifikovat, koně neodkopnu![]()
A velkej pes je většinou inteligent, s tím se domluvim
Koně maj čich na dobrý lidi... kdybych Oldu poslechla tak sem si mnohé trápení ušetřila=)... od nynějšího přítele se nechal bez keců i obejmout kolem krku a nikdy se ho nesnažil shodit=) a ty předchozí odhadl výborně... na jednoho jenom hrozil a druhýho dokonale vyškolil pár kozlama a dokonalym kopancem.. Já mám taky nejradši plnokrevníky.. jsou nejcitlivější (podle někoho hysterický magoři) a když se ví jak na ně tak lepšího koně neznám=) na horsemanship jsou naprosto dokonalý... taky nemusím ČT a podobný větší a silnější.. mě přijdou tupý- trvá jim než zareagujou... nebo huculy.. kopej, kopej ono se to možná rozhejbe...Na takovejch jezdim fakt nerada a pokud možno vůbec.. radši brzdim než pobízim=)Kamila píše:Petulka: tak to by si ti naši dva rozumněli:-) plňasi jsou to nejlepší a navíc nejčistší krev:-) žádná směska jako český teplouš apod...
a moje kobylka je zákeřná velice, malý výčet: Petra kousla do ruky opakovaně, potom nějakého nápadníka už si nevzpomenu na jméno kopla do ...oněch míst a on spadnul do bahna (byla puštěná po louce, přiběhla k němu a kop...) dalšího kamaráda kouše velice pravidelně a utlačuje ho od silnice do příkopu...(když jde vedle ní)....každého chlapa který má zájem tak otestuje můj kůňvychází to tak 50 na 50:-) buď je ignoruje nebo je v ataku, prostě žárlí a chce mít paničku jen pro sebe (už se jí to velice dlouhou dobu daří)
PS: na holky neútočí
Sorry zaSgt. píše:Metro 2033, Mafia II, hele nejseš nějak skrytě agresivní?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti