proč jsme si koupili alfu (aneb nováčci se hlásí ;-)
Re: proč jsme si koupili alfu
Tak super aspoň tady jsou normální lidičky jupí :-)
Já bych teda o svatbě alfinku nevyměnil za českou produkci, ale ta tvoje česká produkce je moc pěkná a 1000x lepší než ňáká prašivá audina!!!!
A ještě jako bonus vám to tam sekne :-) Taky sem potom fouknu fotky ze svatby až se k tomu dostanu.
Dano ty seš teda optimistka s tou svatbou to se pozná.......zatím jí nemám v plánu dlouhou dobu prodávat tak se pak ozvy a já přijedu :-))))
No to asi nic nečichá, ale jestli mi to řekne osobně tak asi začnu čichat něco já, protože na to už mi cíga nepomůžou.
Aha tak s těma smajlíkama sem to dělal dobře, akorát mi to s pracovního komplu nechce fakat :-(
Tak si budu muset vystačit bez nich.......
Já bych teda o svatbě alfinku nevyměnil za českou produkci, ale ta tvoje česká produkce je moc pěkná a 1000x lepší než ňáká prašivá audina!!!!
A ještě jako bonus vám to tam sekne :-) Taky sem potom fouknu fotky ze svatby až se k tomu dostanu.
Dano ty seš teda optimistka s tou svatbou to se pozná.......zatím jí nemám v plánu dlouhou dobu prodávat tak se pak ozvy a já přijedu :-))))
No to asi nic nečichá, ale jestli mi to řekne osobně tak asi začnu čichat něco já, protože na to už mi cíga nepomůžou.
Aha tak s těma smajlíkama sem to dělal dobře, akorát mi to s pracovního komplu nechce fakat :-(
Tak si budu muset vystačit bez nich.......
Alfa romeo 156 Sportwagon TI 2,4 JTDm 129 Kw
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
No do audiny by mne nikdo nedostal, to opravdu nee
O vikendu tady projizdela svatba s Touaregem, des a hruza...
Ale holt dost lidi to bere jako super kary
Dophin diky, puvodne jsme meli domluvenou Čajku, ale mesic predtim ji znamy prodal... Hlavne jsme chteli neco extra, co bezne nejezdi, a 603 byla krasna, hlavne zvuk

Dophin diky, puvodne jsme meli domluvenou Čajku, ale mesic predtim ji znamy prodal... Hlavne jsme chteli neco extra, co bezne nejezdi, a 603 byla krasna, hlavne zvuk

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
Jo ta 603 je fakt nádherný autíí. Moc pěkná......
Tuareg je fakt humus to už bych raději jel ve zhnilém favoritovi od bahna jako recese lepší než Tuareg :-) To ještě říkal, že měl nabídku na audi Q7 to je ještě hnusnější mastodont než Tuareg.
Tuareg je fakt humus to už bych raději jel ve zhnilém favoritovi od bahna jako recese lepší než Tuareg :-) To ještě říkal, že měl nabídku na audi Q7 to je ještě hnusnější mastodont než Tuareg.
Takhle kazit svatbu to je hrůza.. Osobně se mi obecně tyhle "überauta" hnusí a v provozu mě akorát se*ou.. Kór v praze, kde si to koupí panička na popojíždění mezi obchoďákama...
Ta 603 originální nápad, pěkný autí a přidávám se k názoru, že vám to sluší
Ta 603 originální nápad, pěkný autí a přidávám se k názoru, že vám to sluší

156 sw 2.4JTD (103kw)
Si čuchnul k mochomůrce, ne??? Jak může chtít jet tou konzervativní krabicí (která s tim 1,9tdi asi moc rekordy trhat nebude) když může jet v tak krásnym oduševnělym autě, a ještě alfu urážet srovnáním s puntem..... máš krásnou alfici... nic si z budoucího švagra nedělej, asi je ještě hloupej a nepoznal pořádnou itálii...Martin Ti píše:Mě to teda bosky nejde, sem asi moc zhejčkanej :-) A v podpadkách sem to ještě nezkoušel, ale asi bych se zabil......, je to na zvyku.
Můj budoucí švagr se 18.září žení tak sem mu nabídl, že bych ho odvezl v alfince. Tak mi po mejlu dneska odpověděl, že pojede raději s audi A6 Avant r.v.2000 s motorem 1,9 TDI. To je masakr.....
Napsal, že v italovi nepojede, že to už může rovnou v Puntu a vyjde to nastejno!!!!!!
Tak sem z toho trošku hotovej kam ten svět míří :-(
Je jasný, že je to jejich svatba a že je čistě jejich věc v čem a s kým pojedou. A na autech o svatbě zas tak nezáleží, ale přirovnávat Punto a alfu romeo je na mě trošku silný kafe!!!!!! To sem si musel dát tři cíga, abych to rozdejchal.........
Sem to musel prostě někam napsat a tenhle název vlákna mi přišel docela vhodný.
PORADÍ MI NĚKDO JAK TAM DOSTANU TY PĚKNÝ SMAJLÍKY?????????
Peťulka: Díky za podporu :-) Už se z toho pomalu dostávám. Fakt mě s tím úplně rozsekal.
Tak aspoň, že se mnou souhlasíte......to potěší, že nejsem na světě jedinej blázen.
A to už s mojí alfinkou jel a jestli nepoznal jízdní rozdíl a kvalitu zpracování tak je fakt slepej!!
Tak aspoň, že se mnou souhlasíte......to potěší, že nejsem na světě jedinej blázen.
A to už s mojí alfinkou jel a jestli nepoznal jízdní rozdíl a kvalitu zpracování tak je fakt slepej!!
nebo spíš zaslepenej=)) taky mám kamaráda cvoka co si za stejnou cenu jako já alfu koupil Audi A4 r.v.1996 1.8T...u který navíc neměl ty příjemný drobnosti jako já u alfy (o 6airbagů víc, kůži téměř stejnej výkon v naftě=))) a na mojí alfici tu mám kartu- takže je vidět že ve srovnání vychází mnohem líp než ta audi.... ale pitomci je stejně budou chválit do alelujá a kritizovat nám krásný alfy... a když sme se jeli společně projet na komárku (tu trasu co se jezděj závody do vrchu- to řídil přítula) tak se se svojí audinkou těžce nechytal=)) ve sněhu zapadl tam kde my sme ještě v pohodě projeli (ale to bylo spíš o jeho nešikovnosti) Ale u takovejch jedinců sem zjistila přítomnost závažné nemoci zvané vwrektální alpinismus křížený s audinismem- tato zákeřná nemoc napadá centrální nervovou soustavu tak že postižený vidí výrobky koncernu tak jak je má vyfantazírovaný, ne reálně=)) takže je chválí i když není proč=)Martin Ti píše:Peťulka: Díky za podporu :-) Už se z toho pomalu dostávám. Fakt mě s tím úplně rozsekal.
Peťulka: Přesně tak si se mi napojila na mozek či co?:-))) Líp bych to prostě nenapsal.
Koncern W má takový renomé, že je to spolehlivý a rychlý a kdo ví co ještě a lidi vůbec nevidí jak se to jenom sere a nejede!!!!!
Všichni ochcávkáři si chválí TDI v pédéčku a přitom je to nejhorší motor, který byl vynalezen. Ty výkonější se jenom serou a řve to jako řepák. Proto tam teď dávají common rail, který byl prvně v alfě romeo 156.
Koncern W má takový renomé, že je to spolehlivý a rychlý a kdo ví co ještě a lidi vůbec nevidí jak se to jenom sere a nejede!!!!!
Všichni ochcávkáři si chválí TDI v pédéčku a přitom je to nejhorší motor, který byl vynalezen. Ty výkonější se jenom serou a řve to jako řepák. Proto tam teď dávají common rail, který byl prvně v alfě romeo 156.
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Nejlepsi je TDS od Bmw

Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
Já sem asi moc zarytej alfista a na JTD nedám dopustit takže mi TDS od bmw nic neříká.
- enzo156
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
TDS? Tomu praskaj hlavy ne?
Jinak švára je sám proti sobě, ale jak píšeš je to jeho věc. Opravdu dnes se nosí jedině koncern a když to jsou čtyři kruhy, tak to je panečku jiná liga
Když jsme měli svatbu, měl jsem podmínku, že se nevěsta poveze v Alfě a ta musí bejt taky moje
Jinak švára je sám proti sobě, ale jak píšeš je to jeho věc. Opravdu dnes se nosí jedině koncern a když to jsou čtyři kruhy, tak to je panečku jiná liga

Když jsme měli svatbu, měl jsem podmínku, že se nevěsta poveze v Alfě a ta musí bejt taky moje

Alfa 156 GTA 3.2V6 2002 - svody CF2 - downpipe od A.M.A. exhaust systems - Torsen Q2
Škoda Octavia II 1.9TDI 77kW 4x4
/F/I/A/T/ Dobló Panorama Emotion 2.0JTD 99kW
Alfa 156 SW 1.9JTD 85kW Distinctive 2002 - EX
Cuore Sportivo - KUA Sportovní
No já osobně teda na zemáka 330d (e46) nějak mnoho blbých keců mít nemůžu - valí to jak sviňa... Ale co tak vim, tak TDSka byly spis ostuda... Jinak jede to sice pěkně, ale tim to končí.. Je to tuctovka, interiér strohej nicneříkající, takovej lepší fluswágen...
156 sw 2.4JTD (103kw)
enzo156: Aha tak to mi ňák ušlo, že tomu praskaly hlavy. Přesně tak můj strejda řekl, ještě jednu krásnou hovadinu, že audi je nejlepší automobilka na světě a to v tom ani nejel!!!!!
Fotka krásná......moc pěkně namašlená princezna, jako myslím alfinku :-)))) Samozřejmě manželce to taky sluší jako asi každý nevěstě. Já když sem viděl mojí manželku takhle vyšňořenou ve svatební den tak sem málem zatlačoval slzu :-)
Fotka krásná......moc pěkně namašlená princezna, jako myslím alfinku :-)))) Samozřejmě manželce to taky sluší jako asi každý nevěstě. Já když sem viděl mojí manželku takhle vyšňořenou ve svatební den tak sem málem zatlačoval slzu :-)
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tak jak jde čas, si říkám, že sem si koupil alfy, abych měl neustále starosti, měl do čeho vrážet prachy a hlavně strácel neustále čas s opravama
Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Milano 75: No když ty máš taky docela obsáhlou stáj se samejma skvostama tak tam se prostě ty prašulky sypou.
Ale počkej až se zase pořádně svezeš tak budeš zase rád, že máš doma jen a jen alfičky.
Ale počkej až se zase pořádně svezeš tak budeš zase rád, že máš doma jen a jen alfičky.
- Ladin 164V6
- SemTuFurt

Na tech 156 je spatny ze jich je strasne moc, a ten genialni design se stal tuctovym...
Jediny co zaujme jsou GTA, kdy je videt ze je to neco jinyho.
Kdybyste na svatbu nabidli treba Alfu 6 nebo Spidera, myslim ze by si ho zvolili spis

Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
- enzo156
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Martin Ti: Díky, nevěsta byla jak princezna :-)
Ladin: 156ka je pořád v porovnání s Audi A6 o dost líbivější kára, pravda je že díky špatný pověsti a deformaci českýho trhu jsou snadno dosažitelný a ztuctovatěla, pro 159 zatim neplatí, ale jak to začínám sledovat rozšiřuje se a taky ne zrovna moc mezi alfisty. To může bejt dobře i špatně.
Klasa typu Alfa Spider, Alfa 6, Giulia, to se neodmítá :-) Ono ta vaše Tatra 603 je taky dost dobrá
Ladin: 156ka je pořád v porovnání s Audi A6 o dost líbivější kára, pravda je že díky špatný pověsti a deformaci českýho trhu jsou snadno dosažitelný a ztuctovatěla, pro 159 zatim neplatí, ale jak to začínám sledovat rozšiřuje se a taky ne zrovna moc mezi alfisty. To může bejt dobře i špatně.
Klasa typu Alfa Spider, Alfa 6, Giulia, to se neodmítá :-) Ono ta vaše Tatra 603 je taky dost dobrá

Alfa 156 GTA 3.2V6 2002 - svody CF2 - downpipe od A.M.A. exhaust systems - Torsen Q2
Kdyz uz ste to tu rozjeli, tak taky neco prispeju... Ladine, asis myslel staryho...Ladin 164V6 píše:...Kdybyste na svatbu nabidli treba Alfu 6 nebo Spidera...

2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Jakyhokoliv, starych ani novych moc neni
Pekna foto
Ja trebas nerozumim tomu kdyz nevesta sedne do zafoliovanyho auta, zatimco by mela byt poradne na ocich...

Ja trebas nerozumim tomu kdyz nevesta sedne do zafoliovanyho auta, zatimco by mela byt poradne na ocich...
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
No spíš to bude tím že všichni co tady sme sme tak trochu stejně nemocný=))) Taky nás většina světa nechápe co na těch alfách máme... (akorát my dokážem poukázat na reálné kvality našich miláčků=)))Martin Ti píše:Peťulka: Přesně tak si se mi napojila na mozek či co?:-))) Líp bych to prostě nenapsal.
VW už má fakt jenom to renomé.... spolehliví dávno nejsou, rychlí nebyli nikdy, sou to konzervativní krabice se zastaralou technikou- a co maj nový to obšlehli jinde.... sem se nedávno krásně vysmála kamarádovi kterej si loni jedno z těch úžasnejch spolehlivejch aut koupil jako nový- VW Tiguan... no a je s tim aspoň jednou měsíčně v servisu s poruchou, prej asi 7x za to mohla řídící jednotka... zvláštní je že v testech spolehlivosti vůbec tiguan nefiguruje....
Proč? Protože jsem chtěl větší auto se kterým nebousou žádný starosti!
Ale vážně - byla to láska na první pohled.......

Ale vážně - byla to láska na první pohled.......
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS SW, Distinctive /2004/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
Ladin 164: No já si myslím, že alfina 156 je tuctovka tak možná pro alfistu, ale ne pro normálního českýho človíčka, kterej má celej život vysněnou oktávku v kombíku s koulí na zadku, aby mohl tahat vozejk. Bydlel sem v 10000 městě a alfy tam byly dvě včetně té mojí, takže jestli tohle je tuctovost tak jsem rád :-)
A myslím, že TI verze není tuctovka ani pro alfistu......
A myslím, že TI verze není tuctovka ani pro alfistu......
- Ladin 164V6
- SemTuFurt

Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
Má ban
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
VymazanejLadin 164V6 píše:A vubec, kde je Kejml?