Ackoliv cena kolem mega se mi taky zda dost optimisticka, tak ono porovnavat X-Bow a tuhle Alfu moc nejde.Harous píše:Tak minimálně si jí koupí alespoň 20 lidí tady z fóra. Přesně to spočítaný nemám, nechce se mi hledat všechny příspěvky ve stylu "až Alfa udělá zadokolku tak si jí koupím".![]()
Dobrá je tahle hláška:
http://motodenik.cz/clanek/150-ktm-x-bo ... -alfa.html
"Za cenu kolem milionu korun by tak mohl vzniknout zajímavý stroj kombinující italské tvary a německou preciznost motocyklové techniky."
Oni sou těma němcema tak posedlí, že by KTM přestěhovali do německa.![]()
S motorem 2.0TFSI 240 koní má X-Bow zrychlení z 0 na 100 za 3.9s a maximálku 220. Alfa by měla mít 1750TBi naladěnej na 265 koní, ale čekám delší převodovku a maximálku někde okolo 250.
Čemu ale nevěřím je ta cena. Stačí se podívat na tu KTM, nemá to posilovače, klimu, nic. Jakejkoliv komfort chybí. Tohle všechno bude ta Alfa mít a to taky něco stojí. Základní cena X-Bow se pohybuje od cca 1.375.000 Kč do 2.250.000 Kč. A na stejný úrovni bych čekal tu Alfu.
Myslel jsem tím, malé, mrštné, silné a krásné auto s minimem kompromisů (GTAm, GTV6, 147GTA...)Kubas píše:Jinak tomu taky tleskám, ikdyž osobně mi prostě motokárová Alfa s motorem uprostřed zas nepřijde jako nějaký "návrat".... Alfa nikdy nic podobného nevyráběla..... Ale to je jedno, samozřejmě obrovksy fandím![]()
Ale dva roky jetá a bez DPH...Ladin 164V6 píše:Pokud by se povedla cena kolem 1 milionu, myslim ze by to mohlo mit uspech. Za 1,5 uz je M3
Na mě působí příliš afektovaně a disharmonicky. Nechtěl jsem vám kazit radost, ale pro mě to je zklamání. Ta malůvka z auto.it vypadala určitě lépe.Hampice píše:krásné auto
To nevypadá na zimní spánek redaktora, ale spíš mčernocha. Článek vyšel viz.: September 2, 2013 - 12:01 am ET -- UPDATED: 9/3/13 12:46 pmHonza R. píše:To se zase nějaký redaktor probral ze zimního spánku, posbíral po internetu "co Google dal" a zplodil článek.
...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host