Xenonová světla
mam objednano...jsem zvedavej jestli to budu umet zapojit...Giguaro píše:http://www.ultimateracing.cz/p_info/411 ... bova-sada/
Já jsem koupil tyhle a jsou super žádné upravý clonitek prostě bez problému bracha je mám ve focusovi už rok a jsou v pohodě
a hlavne doufam,ze to bude svitit a ja nebudu muset mzourat na cestu a sviti vsude jak blbec dalkovejma...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- Sperka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
pročetl sem celý tohle téma, ale nikdo nepsal že by xenony strkal do 166ky před faceliftem.... jaký tam pasujou? můžete pls poslat nějaký link? a taky by mě zajímalo jestli 4300k, 6000k, 8000k nebo 10000k. rozdíl v barvě vím jakej je, ale jestli se vám zdá třeba 8000k nebo 10000k jako
árna, díky :o)

Alfa Romeo 166 2,4 JTD katík off
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
Never drive your car faster, than your guardian angel can fly
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT
Never drive your car faster, than your guardian angel can fly
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
do prvni generace jdou v pohode neboj se toho.je to prace na 10 minut celkem,do vicek jen udelas diru to je vse. a sviti to uplne uzasneSperka píše:pročetl sem celý tohle téma, ale nikdo nepsal že by xenony strkal do 166ky před faceliftem.... jaký tam pasujou? můžete pls poslat nějaký link? a taky by mě zajímalo jestli 4300k, 6000k, 8000k nebo 10000k. rozdíl v barvě vím jakej je, ale jestli se vám zdá třeba 8000k nebo 10000k jakoárna, díky :o)
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl včery na technický a světla katastrofa. Správně mě měli vyhodit. Vůbec to nědělá kresbu, jsou tam dva kužely, svítí to nahoru,, prostě tragédie. Když jsem tam před dvěma roky dával xenony, byly ty výbojky moc dlouhé a já jsem hnul s tou čepičkou. Zajímalo by mě jak to vykreslovalo na STK těm lidem co tu čepičku odřízli. Když jsem tam kroutil tou žárovkou v jednu chvíli to vykreslilo i slušně, ale to tam ta žárovka nešla přichytit. Opět musím vzdát hold italským inženýrům, za perfektní přístup a možnou manipulaci se světly 

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Re: Xenonová světla
Pokud má někdo problém s clonítky(muj případ)že tam nešla dát hid výbojka.Tak jsem demonoval clonítko a da tam hid výbojku H7R co je výbojka s clonítkem!!!
http://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hi ... tko-3.html
A na stk pohoda!!!
http://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hi ... tko-3.html
A na stk pohoda!!!
Chlapci so xenonmy,hodte sem foto ako stojite oproti stene (zdi),az sa mozem zasmiat aku peknu linku vam robia tie svetla.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan CHIP+EGR Off+Katik na majzel
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem zase toho názoru, že pokuď někdo zakoupil ty kratší výbojky (*), nehejbal s clonítkem (*), tak mu to tu linku vyobrazovat bude (*). Geometrie paraboly je tam furt přeci stejná. Ale stejně to asi bude příliš šajnit. Zajímala by mě ta linka od Kupise P. Podle mě tam to clonítko chybí. Takže Kupisi nafoť to prosím. Ono... já jsem na STK prošel i s totálně rozhašenými světly. Kdyby někdo věděl o celém světle na facelift s xenonem (čočkou) dejte vědět.
*.. není můj případ (i když je to s podivem, ještě mě nikdo neproblikl, že oslňuju)
*.. není můj případ (i když je to s podivem, ještě mě nikdo neproblikl, že oslňuju)
AR Giula 2,0 Super
Cocka ma uplne inu linku ako halogen. Je tam jasny prechod medzi svetlom a tmou. Toho pri halohene nikdy nedocielis. Vzdy to bude svietit do rozptylu...
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ale mi se přeci bavíme o hid sadě, bez čočky
AR Giula 2,0 Super
No ved prave preto.Neni som toho zastancom.Ked niekto chce prestavbovu HID sadu,nech si k nej kupi aj svetla s cockou...roubrt37 píše:ale mi se přeci bavíme o hid sadě, bez čočky
Reagujem na to jak tu chlapci pisali,ze ked daju do halogenovych svetiel HID sadu a sklopia svetla dole,ze nikoho neoslnuju.

mas recht..nechal jsem si to seridit a ta kresba je proste takova rozmazana...kresli to tu "fajfku" ale hodne rozmazane...Alfik píše:Cocka ma uplne inu linku ako halogen. Je tam jasny prechod medzi svetlom a tmou. Toho pri halohene nikdy nedocielis. Vzdy to bude svietit do rozptylu...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...