Párkrát jsem přes Poděbrady jel, ale netuším, kde by to tam mohlo být. Díky
Jo, ale nastavovali to na výrobní hodnoty a stále se to sjíždělo, pak na 4-tý pokus pan Menger někde z Ostravy sehnal jiná data a od té doby je to v poho, někde jsem to tu psal, ale už nevím, kde. Myslím si, že teď už to nastavují jinak.ReznikCZ píše: Ales: to jako v servisu nemohli nastavit geometrii??
:
Jo, to jo, ale když jsem to řešil já, tak ještě neměli, ale to už je skoro 3 roky.ReznikCZ píše:p. Havlas mi říkal že původní originální hodnoty nenastavují mají prý novější, které prý fungují
můžu potvrdit, že nefungují. Geometrii mi dělali v dubnu a vnitřky jsou totálně pryčReznikCZ píše:p. Havlas mi říkal že původní originální hodnoty nenastavují mají prý novější, které prý fungují
Mají být přeháňky, takže mýt budeme až na focení, jinak pokud nás nestihneš zavolejwenca89 píše:Milan+ - taky pojedu přes čerňák (po jižní spojce), ale nevím, jak to časově stihnu, jestli do pul10, tak se k vám přidám (bude záležet natom, jak bude praha ucpaná), budete mít alfušky už omyté, nebo s tím počkáte až do Poděbrad?
Co se stalo ???ReznikCZ píše:Tak mam v pytli poloosu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů