Příspěvek
od hondzik » 18.1.2012, stř 14:50
svatá pravda, všechno je dneska navoněná bída, auta, elektronika, jídlo, vidím to na cyklo materiálu- kola, komponenty, hadry... vydrží to přesně 2 roky a pak se to sesype jak domek z karet. Jak tady jednoul psal Kůrkyn- auto do roku 2000 a držet se ho zuby nehty. Já si taky radši koupím 164 než 166, holt oželím bezpečnost, možná trochu výbavu, ale bude to ještě poctivej kus auta. Jen se budu modlit aby mě nesestřelil někdo nějakým velkým SUV, jinak v tom nevidím problém...
Jak si říkal jídlo- polovička má alergii na lepek, já na to najel taky ať se nevaří dvakrát, když mám největší krizi, koupím si rohlík. Tam je hodně vidět kvalitní výrobek, nikdy bych nevěřil co všechno se pančuje moukou a věcma z obilovin, co ona nemůže... Pečivo ok, tam je to jasný, ale salámy, levnější čokoláda, masný výrobky, levný sýry, omáčky, instantní jídlo, nanuky, levný mražený věci- hranolky, krokety atd atd. Na jednu stranu skřípu zubama když platím 20dk salámu 50 kaček, že kečup může jen Heinz, neexistuje levnej sýr, čokoláda vyhovuje tak za 60 korun a vejš, jogurty ... Na druhou stranu, po pár letech stravování se za pochodu svépomocí mě zase chutná, nejsem utahanej a neroste mi pivní mozol. A mám pocit že se nekrmím jen zbytkama, ale má to nějakou úroveň. On třeba párek z masa má fakt něco do sebe a chutná jinak než klasika- sůl, mouka, ledová tříšť a masokostní moučka s 0% masa
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo