jistě....
Navíc ty se teď můžeš sociálům v Golfech TDi opravdu upřímně smát a naopak je velkoryse pouštět vždy když to půjde....
Roger píše:Jedu si do kopce stoupajícím pruhem (cca 150 ano byla tam asi stovka no ale rychleji se dalo jet v pohodě) předjíždím v pohodě golfa v pravým...jelikož se již blíží konec jeho pomalejšího pruhu a za mnou nikdo tak už se neřadím doprava před něj ale jedu dál konstantně těch 150 ve svým. Koukám do zrcátek a golf nikde najednou vpravo vedle mě urputně se snažící mě předjet
Jinak v téhle situaci, kdy jsem ve svém pruhu (tedy na hlavní) a nějaký zoufalec se mě snaží předjet zprava (navíc když předtím jel pomaleji a evidentně "závodí") a navychází mu to, začínám klidně 5 sekund před zůžením troubit, aby věděl, že se tam fakt nevleze. A ono to funguje
Mimochodem to samé dělám, když jedu třeba jako třetí auto za náklaďákem v levém pruhu, všichni čekáme až uhne a někdo to přejíždí zprava a chce se zařadit až těsně za náklaďák. Věř mi, že když jsi na hlavní, troubíš a prostě dáváš najevo že fakt neuhneš, tak ti to tam prostě nikdo nepošle....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)