Ale ten obtokac prece obchazi klapku a ne vahu??? Tudiz kdyz bude ten ventil zavrenej, udelam tu samou sluzbu pootevrenim klapky (pridanim plynu).HonzaR píše: Ta úvaha--že sešlápnutí plynu eliminuje vadnej obtokáč --ze zkušenosti nefunguje..
Přesně z toho jsem taky vycházel, aspoň nejsem sám. A novější auta to tak určitě mají. Ale tohle je už slušná historie. Jsem na to zvědavLadin 164V6 píše:Ale ten obtokac prece obchazi klapku a ne vahu??? Tudiz kdyz bude ten ventil zavrenej, udelam tu samou sluzbu pootevrenim klapky (pridanim plynu).HonzaR píše: Ta úvaha--že sešlápnutí plynu eliminuje vadnej obtokáč --ze zkušenosti nefunguje..
Tak opředenou hadičku jsem tam měl jen jednu a byla teda pěkně na kaši. Jen co jsem za ní trošku vzal, tak se úplně rozpadla. Vyměněno a problém vyřešen. Startuje a především jede tak jak má. Díky za perfektní raduLadin 164V6 píše:Zmerit tlak paliva (chronicky se rozpadaji 2 opredeny hadicky v nadrzi mezi cerpadlem a sacim kosem, vymena je jednoducha), pripadne zkouknout ten ventil volnobehu na sani?
já to tušil že tě to auto chytne....coyote píše: Po tom všem jsem jí vytáhnul na půl dne ven a pořádně jí provezl. Mám jí rád víc a víc.
Tak teď pořešit rozvody, postupně vyměnit všechny náplně, sehnat kola a rozlěštit lak...Kubas píše: já to tušil že tě to auto chytne....![]()
Hlavně je paráda že u takové víkendovky jak si to postupně vychytáváš tak tě baví víc a víc....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti