edit: ale když se rozjedu tak už je alfa k nezastavení

Trestní oznámení je nesmysl sorry. Je to občansko-právní spor, nikoliv trestně-právní. Přes prsty by nikdo nedostal, protože policie tohle oznámení ani nepřijme. Zavolej na magistrát Prahy 5 jakou mají pojišťovnu a na té to nahlaš jako pojistnou událost. Na škody způsobené výkonem funkce jsou určitě pojištění, takže by to mělo být v pohoděPetr147 píše:podat trestní oznámení, jestli jseš si jistej, že to udělali oni, tak ať se policajti snaží a minimálně dostanou lopaťáci přes prsty
Sorry zaAdamsquare píše:Včera v noci jsem přijel domů a ani ne za 5 hodin zas taková deka
Naše černé stíhací vozy mají v kontrarozvědce speciální číslatuta146 píše:Sorry za, ale co je to za SPZ? Že by armádní Alfa?
to bych o tom musel vědětAdamsquare píše:Naše černé stíhací vozy mají v kontrarozvědce speciální číslatuta146 píše:Sorry za, ale co je to za SPZ? Že by armádní Alfa?
![]()
(malování)
a nevíš na jaký číslo volat? ... já nevím zda měšťáky ať to vyřešej, nebo magistrát či MČ Praha 5 ...tuta146 píše:Zítra je pondělí, takže úřední den, vůbec bych neváhal a okamžitě volal na magistrát, protože kapota je na lak. Tohle určitě nenech plavat, z jejich pojistky to dostaneš.
To víš že je. Jsme dlouholetý kámoši. I díky němu mám co mám. Jel jsem za ním do Kutný hory na oběd a pak jsem frčel zase z5 :-)JP159 píše:Hele s tou 159kou vedle , není to ReznikCZ ? Krásná dvojka.. =D> =D>
Tak to buď rád, že si, nedopadl takhle:Hory píše:To víš že je. Jsme dlouholetý kámoši. I díky němu mám co mám. Jel jsem za ním do Kutný hory na oběd a pak jsem frčel zase z5 :-)
To jistě jsem ale když auto až na rýhu na kapotě vypadá jako ze škatulky, tak to hodně zamrzí asi jako toho majitele na snímkuHarous píše:Tak to buď rád, že si, nedopadl takhle:Hory píše:To víš že je. Jsme dlouholetý kámoši. I díky němu mám co mám. Jel jsem za ním do Kutný hory na oběd a pak jsem frčel zase z5 :-)![]()
http://kutnohorsky.denik.cz/multimedia/ ... 66165.html
bohužel mě nenapadlo, že to bude poškozené. Kdybych to věděl určitě bych ihned volalPetr147 píše:bych se vsadil, že se budou cukat, měl si to nechat zdokumentoval alespoň MP
Napsal jsem tedy na odbor dopravy a životního prostředí pro P5 a uvidím co napíšou. Ještě se stavím zítra na mobilním stánku ale stejně to vidím beznadějně. Snad to klempíř spraví nebo zavolám do Imofy a zeptám se kolik stojí kapota s nastříkáním a zkusím to vzít na pojišťovnututa146 píše:Rovnou magistrát P5, prostě řekni, že při úklidu sněhu došlo k poškození vozidla a oni už ti řeknou na koho přesně se obrátit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti