Alfa Val. Mez.
Re: Alfa Val. Mez.
Koťák: heeej závidím já to tam miluju, spousta atrakcí, disky....:-) akorát je to CESENATICO, byl si i v San Marinu-ministát ve státě? 

hej nebyl nejako na to nebyl cas byli jsme tam jen na 4dny. ale za to jsem byl v mirabilandii toz luxus jak svin 

Alfa Romeo 156 2.0
Fiat Bravo 1.6..........EX
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
HEJ, teda se máš, to abych sbalila nějakého chlapa a jedu taky:-) je to luxusní tam víme:-) 

jj tez bych jel hned znova kurna jen neni dovolena ani love 

Alfa Romeo 156 2.0
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
musíš šetřit víš jak se to říká: kdo šetří má za tři:-) já mám za mínus tři bo neušetřím ani ká:-)
a co Katka uvažuje, že si koupí dalšího koně?

a co Katka uvažuje, že si koupí dalšího koně?
kdo setri ma za tri: roky uplne ho...o
... no tak to nevim ale spise ne.

Alfa Romeo 156 2.0
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
Zajímavá podmínkaKamila píše:to abych sbalila nějakého chlapa a jedu taky:-)

156 sw 2.4JTD (103kw)
to teda jo bez "bodyguarda" už do zahraničí nejedu:-)
jsou tak strašně otravní ti chlapi až má člověk strach

jsou tak strašně otravní ti chlapi až má člověk strach

lol tak by sis nejakeho chlapa nasla tam 

Alfa Romeo 156 2.0
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
Fiat Bravo 1.8 GT.....EX
KOTY: díky za doporučení, ještě něco chytnu
cizince nechci, stačí že máme v rodině japonce:-)

cizince nechci, stačí že máme v rodině japonce:-)
Tak zas na druhou stranu nikdo neřek jakýho cizince... Co třeba nějakej talián? Hmmm? By se hodil k autu ne?

156 sw 2.4JTD (103kw)
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
sony píše:Tak zas na druhou stranu nikdo neřek jakýho cizince... Co třeba nějakej talián? Hmmm? By se hodil k autu ne?![]()

Alfa Romeo Stelvio 2.9 QV
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
kluci jsem klidná-mám italské předky v dávné minulosti a i jejich příjmení dosud- počeštěné, většinou sou to pěkní chlapi, ale malí-mám ráda vysoké urostlé
auto mám krásné i bez chlapa-stačí řidička

auto mám krásné i bez chlapa-stačí řidička
To je pravda, ale zas na druhou stranu si pak vem, že vlastně ohrožuješ provoz na pozemních komunikacích - chlap vidí pěkný auto s pěknou osamělou řidičkou, tak se za ní otáčí, kouká kam nemá a už je malér na světě 

156 sw 2.4JTD (103kw)
no myslím si, že horší je když jde baba v mini okolo cesty nebo jedu na kole v kraťasech:-) v tom autě málokdy si mě někdo všimne-jedu docela rychle a soustředěně
(jsem takový duch za volantem) a osamělá zas nejsem-kamarádky se rády vozí

(jsem takový duch za volantem) a osamělá zas nejsem-kamarádky se rády vozí

No eště lépe... Plný auto ženskejch... To pak dycky člověk přemejšlí kam to vlastně chtěl jet a vždycky má za to, že za nima
Jinak teda kolo+kraťasy, mini atd atd..
Pak ani nevim čí sem

Jinak teda kolo+kraťasy, mini atd atd..

156 sw 2.4JTD (103kw)
dík za radu budu si brát častěji
akorát mi vadí, když se na mě dívají policajti-málo práce, tak okukují ženské
Ale teď u nás byla nehoda a měl si vidět jak jsem dojela za tím jedním co tam stál (mimochodem velice sympatickým policajtem) alfou a zeptala se co se děje-velice ochotný, byl tak vyděšený, že kámoška vedle mě dostala záchvat smíchu

akorát mi vadí, když se na mě dívají policajti-málo práce, tak okukují ženské

Ale teď u nás byla nehoda a měl si vidět jak jsem dojela za tím jedním co tam stál (mimochodem velice sympatickým policajtem) alfou a zeptala se co se děje-velice ochotný, byl tak vyděšený, že kámoška vedle mě dostala záchvat smíchu

Tak jak bys chtěla zabíjet čas? Sedět a čekat až se někde něco semele je otrava... A buzerovat náhodný kolemjedoucí je opruz, pak jsou lidi akorát nas****...
No tak asi něvěděl kam dřív s očima a ty jsi eště k tomu chtěla aby zapojil mozek - seš moc náročná
Edit: Ach ten pravopis
No tak asi něvěděl kam dřív s očima a ty jsi eště k tomu chtěla aby zapojil mozek - seš moc náročná

Edit: Ach ten pravopis

156 sw 2.4JTD (103kw)
ať si na policajty nadává každej jak chce, já mám dobré zkušenosti, akorát jednou jsem dostala pokutu se zánovním GT, když jsem parkovala na autobusové točně, měli to nafocené a danou botičku, takže 200Kč lehčí peněženka:-( (beztak mi ho záviděli dědci-neměli co bylo firemní
)

ani nevíš jak mě to nasralo! -smůla dědci byli neoblomní....A to jsem okecala už hodně věcí (jízda bez ničeho- ani jednoho dokladu, bez zelené karty, rychlost, parkování, pes na předku)
No největší věc co já okecal bylo 70 jednosměrkou
(je teda pravda.. pomohlo štěstí - ukecal jsem na 2 kila , že jako chudej student, no.. vytáh jsem dvoulitr a policajt neměl nazpátek, tak mi řek "vemte si to a jeďte do pr*ele ať už vás nevidim"
)
Jinak botičku jsem dostal a stála mě 500

Jinak botičku jsem dostal a stála mě 500

156 sw 2.4JTD (103kw)
taky dobrý, jedno-směrkou jezdím běžně, ale rozhodně ne 70
to víš "blbá blondýna" vždycky někde vjede a to nemluvím o tom, že jezdím "všude" bez dálniční
asi mám ráda riskování a vzrušuje mě to
ale můžeš bejt chlape rád, že ti ten dvoulitr nevzali, to je drsný, já mít takové prachy, tak raděj řeknu, že mám jen deset ká =D>

to víš "blbá blondýna" vždycky někde vjede a to nemluvím o tom, že jezdím "všude" bez dálniční

ale můžeš bejt chlape rád, že ti ten dvoulitr nevzali, to je drsný, já mít takové prachy, tak raděj řeknu, že mám jen deset ká =D>
Základ je se nebát... Já sem ho ukecával asi 5 minut a dvoulitr jsem mu říkal, že jsou poslední prachy do vejplaty (asi půl měsíce scházelo).. Tak mě tehdá 18, papíry asi půl roku starý... Tak se slitoval no

156 sw 2.4JTD (103kw)
to bych se taky slitovala nad takovým zajíčkem, cos měl tehdy za autíčko?