Odlakováno, žárový pozink, vypalovaná KTL barva.
Nejde o to jestli Pan tryskac mel nebo nemel den, ale jde o to ze sundat komaxit piskovanim da vice prace opiskovat vrstvu komaxitu nez kdyz ti piskuje rez(oxidaci),b arvu nebo zdrsnuje povrch pred komaxitem. Druha vec, kdyby jsi mel zaslepky formou stavajicich pistku ze silonu tak ti tam s piskovackou muze klidne cvicit a nic se chranenym vecem nestane. Jestli to neni nejak abnormalne vypiskovany, tak bych vzal jemny smirgl, vyhladil a neresil. Zaklad je plocha na simering pistku, pokud gut, tak neresit a zkompletovat.Kolbik píše:Tak dnes odkartacovana rez, pro jistotu jeste na par mist dinitrol rc800, antikoroz. zaklad a zitra dinitrol 445.
Tuta: Nápravy si na 90% vyzvednu v pondělí. Zinek je tedy zar nebo galvan?
Brzdy: Se zadnima brzdama, ktere sem nechaval reklamovat, to dopadlo na h..o. Mel sem se na to vys..t. Mel sem udelane super zaslepky z x vrstev kartonu a kobercovky. Delal sem je kdyz sem je tam vezl napoprve. Po lakovani vypadaly naprosto ok, nemelo smysl delat je znova. Jenomze pan tryskac asi nemel na moji reklamaci naladu, zaslepky zlikvidoval a krasne mi to vypiskoval i uvnitr pistku. Trmeny na vyhozeni. Dostal sem z nich nejaky odskodneni, ale to je mi houby platny. Shanim tedy zadni trmen(ne drzak trmenu) na 2.4ku (jsou stejne s 1.9?). Zkusim v utery cinknout Matesovi, ma tam nejaky 2.4 na rozebrani.
Hezka prace. KTL je komaxit? Pokud ano, tak jak jste docilily ze jste ho nanesly na zinek? Pred komax se musi povrch zdrsnit(opiskovat), tim padem zinek zmizi.tuta146 píše:Jinak něco dorazilo![]()
Odlakováno, žárový pozink, vypalovaná KTL barva.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host