Díky, když tak se ozvumaara77 píše:pro brudera jo....je na elektriku fakt machr....já o ní vím třeba jen to, že kope a jiskří....![]()
esi chceš možu ti to domluvit....ať tvoji alfinku dostane do ruk on a né neaký obdobný pako, kerý se répalo v tej mojí...
Já už jsem OKLadis píše:Tak olej vyměněn a ta potvora se mi odvděčí druhý den kaluží pod autem. Mechoš říkal, že filtr utáhl fest a na zátce je lepidlo, tak už fakt nevím
. Zitra na to mrkne odkud to slintá, ale začíná to mít nekonečný příběh Franika
.
to mi připomíná sebe, úplně s tebou cítímhadXR píše:Tak sem si říkál, že vyndám, rozeberu a vyčistím přední světla, že to pak bude třeba i lepší svítit.
To sem zas udělal volovinu, při demotntáži z auta praskly dva šrouby a po vyjmutí sem zjistil že ty světlomety sou nějak zasilikonovaný a že se do nich stejně nedostanu, takže výsledek celýho snažení je jen to, že sem se potrénoval v odvrtvání šroubů. Teď to půjdu složit dohromady, Spirpin mi přivezl nový šrouby. Příště až mě zase napadne vrtat se v něčem co funguje tak mě prosím někdo přetáhněte klackem po palici
joseee.90 píše:...a dostane ještě SDS...
Světla se dávají péct do trouby. Ten tmel/lepidlo tím povolí a sklo pak jde sundat. Na netu se válí hodně infohadXR píše:Tak sem si říkál, že vyndám, rozeberu a vyčistím přední světla, že to pak bude třeba i lepší svítit.
To sem zas udělal volovinu, při demotntáži z auta praskly dva šrouby a po vyjmutí sem zjistil že ty světlomety sou nějak zasilikonovaný a že se do nich stejně nedostanu, takže výsledek celýho snažení je jen to, že sem se potrénoval v odvrtvání šroubů. Teď to půjdu složit dohromady, Spirpin mi přivezl nový šrouby. Příště až mě zase napadne vrtat se v něčem co funguje tak mě prosím někdo přetáhněte klackem po palici
A co jsi do toho nalil, přiznej se? Mám v plánu dolít tam něco lepčíhoLadin 164V6 píše:Vzal jsem plnou nadrz, 2500,- v prdeli... Ale zas lepsi investice nez SDS
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů