já mám na autě normální nové Pirelli P4 a vypadá to takto:
https://picasaweb.google.com/1134222983 ... 8334570658
rossogtv píše:no mel jsem kamarada, jmenoval se Tomas Burian ( a co vim uz nezije ) a byl nadseny ridic 105ky Berlina 2000, jezdil zasadne origo plechace + pokud mozno origo pneu. mel to dotahly do detailu tak, ze sehnal original (!!!!) 4 NOVE, nikdy nejete rezervy - dve ode mne. V celkem kratke dobe mu 3 z nich na nemecke dalnici explodovaly.....stare pneu jsou dobre do 50km/h po meste, maximalne.
Byl to prazak, berlina cervena a jeste mel Montreala prekopaneho na karbece.....
Tohle by se mi líbilo, podívám se po nich jestli to někdo v Čechách nedodává. Jinak 20 let stará guma je něco úplně jiného než dnes. Tehdy se směs na gumu dělala na výdrž dnes se počitá životnost 3-4 roky.Kubas píše:kdo je hodně ortodoxní dá tam něco jako tohle:
http://classicalfa.com/products/WH100-M ... -TYRE.html
a stihl ti Tomas rict tu story s explodujicimi pneu ? on totiz s tou Berlinou jezdil v D nadoraz = 200km/h no a udajne ruply pneu vzdy pri "jen" cca 150km/h......ja jsem teda zastance co nejcerstvejsich pneu, i na veterana, nastesti 185/70 je jeste porad "normalni" rozmerJindra píše:rossogtv píše:no mel jsem kamarada, jmenoval se Tomas Burian ( a co vim uz nezije ) a byl nadseny ridic 105ky Berlina 2000, jezdil zasadne origo plechace + pokud mozno origo pneu. mel to dotahly do detailu tak, ze sehnal original (!!!!) 4 NOVE, nikdy nejete rezervy - dve ode mne. V celkem kratke dobe mu 3 z nich na nemecke dalnici explodovaly.....stare pneu jsou dobre do 50km/h po meste, maximalne.
Byl to prazak, berlina cervena a jeste mel Montreala prekopaneho na karbece.....
T.B. jsem znal, to byl PAN ALFiSTA, jeho auta jsem znalten jeho system origo pneu dělám taky. Potřebuju jednu pirelku z rezervy, zítra dám foto. Ve svěťe pokud máte na veteránovi původní pneu i s trhlinkama automaticky máte na aukci lepší vyvolávací cenu. Kde skončila jeho 105 vím, ale kde skončil Monty nevím. Jednoho s karbecema měl Vláďa F. Ale dlouho sem s ním nemluvil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti