tu horní potuněnou fotku jsem neviděl.... pěkný.... safra klidně bych něco takovýho autu udělal, ale když to moje je totální nezbastlený originál, tak by to prostě byla škoda.... Měl jsem si koupit nějakou hnusnější, tam bych to neřešil....
Jinak troška bilancování Kamene:
Pozitiva:
1) dostalo se zpátky po vlastních
2) při druhé jízdě jsem se zbavil respektu k tupým brzdám a prostě na ně dupal co to šlo a docela slušně to fungovalo
3) pro podvozek platí to samé co pro brzdy - když se toho člověk nebojí, funguje to.... každopádně příliš vysoká nájezdová rychlost znamená jediné - náklon a nekompromisní nedotáčivost, s tím nejde nic dělat....
Negativa:
1) jak už jsem probíral s pár lidma přímo na místě, zdá se mi že oproti době tak před měsícem to auto má tak o 15 koní míň....

Možná je to tím benzínem co tam leju (Maxxmotion 100), každopádně v nižších otáčkách je to takové nějaké tupé.... Teď jsem vzal plnou klasiky N95 tak uvidíme.... I tak to ale na konci rovinky jelo 130, což není úplně zlé....
2) hurdyspojka je KO, její kousky vyletěly při večerním tůrování....

zajímavé je, že vibrace kardanu jsou stále stejné, takže je jasné že nefungovala už předtím.... vymění se a uvidíme....
3) na dvojku je potřeba podřazovat s respektem.... co už... nemám to na závodění, při běžné jízdě mě to neomezuje....
Celkově jsem s tím celkem spokojený, auto pobavilo mě i ostatní, o to šlo....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)