Policie a vše kolem....
Re: Policie - šikana
Když mě blikli posledne, tak jsem se tam bavil s borcem v A8, ze mu to sice pipalo, ale myslel, ze je to falešný poplach, ze v takové díře přeci měřit nebudou 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Na Megane fóru jsem se docetl, ze je ten radar foti jen na prijezdu do Plzne. To by byla sance. Nemohl by se nejakej klucí ze z Plzne na to podivat?
Kubo ja ho sundaval, aby mi ho nekdo na parkovisti necmajznul. Jinak za cestu z Plzne do Presova jsem v Cechach detekoval jen jediny radar v tunelu pred Jizni spojkou. A ani mi nepipal u pivovaru PU jak je jeden radar.
Kubo ja ho sundaval, aby mi ho nekdo na parkovisti necmajznul. Jinak za cestu z Plzne do Presova jsem v Cechach detekoval jen jediny radar v tunelu pred Jizni spojkou. A ani mi nepipal u pivovaru PU jak je jeden radar.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
to, že vidíš radar v budce vůbec neznamená, že je funkční. 99% pevných radarů mají na starosti MP, takže musejí dávat přenosné značky. Navíc jsou často v budkách umístěny atrapy.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
presel jsem do sekce antiradary abychom nebyli OT
AR Giula 2,0 Super
A co osoba blízká
.
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP –1234567890
Na základě
Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP–
1234567890 Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo RZ (SPZ) 1B1 1234 vlastním, a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem
ve Vámi uvedeném termínu 1.7.2006 nejel a tudíž nejsem osobou, která by se
dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3
zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991
Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č.500/2004 Sb. využívám svého práva
a odmítám k této osobě
vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě
osobou
blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu
pocítil jako sobě
vlastní.
S pozdravem
………………………………….
Jan Novák

Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP –1234567890
Na základě
Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP–
1234567890 Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo RZ (SPZ) 1B1 1234 vlastním, a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem
ve Vámi uvedeném termínu 1.7.2006 nejel a tudíž nejsem osobou, která by se
dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3
zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991
Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č.500/2004 Sb. využívám svého práva
a odmítám k této osobě
vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě
osobou
blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu
pocítil jako sobě
vlastní.
S pozdravem
………………………………….
Jan Novák
Alfa romeo 156 2,4 JTDm 129 Kw 2004
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
Mazda MX-5 NBfl 1.8 16V, 6kvalt + torsen - milášek na víkendy
Favorit GLXI solitaire 1.3 LPG 50 Kw 1994 ex
Felicia LXi 1,3 50 Kw 1998
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Osobu blízkou bych tam vůbec netahal. Prostě auto jsem neřídil a ve věci odmítám podávat vysvětlení. Stačí dopis..
33
Užasné, pěkná logika. Takový poctivý český přístup..... =D> 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Když chceš platit, plať.. Pak Tě může hřát svědomí kolik jsi přispěl důležitým úředníkům.
33
někdo v poslední době změnil ústavu?sony píše:nerušila se náhodou už osoba blízká?

co píše Ladis, tak je formálně správné vyjádření...
Snad neměřili někde před školkou nebo školou, kde by se mohli ozývat moralisté

- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Co te nemà. Prislusnici represivnich slozek zasadne meri na prehlednych usecich, nejlepe na vyjezdech a prijezdech z obci.
Uz mi nekdo z "kucí ze z Plzne" potvrdi, ze ten radar u Globusu meri jen na prijezdu? At mam slunce v dusi
Uz mi nekdo z "kucí ze z Plzne" potvrdi, ze ten radar u Globusu meri jen na prijezdu? At mam slunce v dusi

AR Giula 2,0 Super
Platit nechci-úředníkům přispívat taky ne - proto se snažím dodržovat pravidla a když už udělám chybu tak to přiznám a omluvím se ,ale nevymejšlím všelijaké finty a výmyšlené lži a svádění vlastní chyby na něco jiného. Bohužel jsem byl tak vychován a těžko se už asi změním. Musím ale uznat,že ve společnosti, kde lež je pokládána za pravdu, drzost a agresivita za cnosti, modla peněz je vynášena do nebes a o úctě, cti a respektu většina neví vůbec co to je, tak přiznávám ,že v takovém světě jsem ztracen....zde. píše:Když chceš platit, plať.. Pak Tě může hřát svědomí kolik jsi přispěl důležitým úředníkům.

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Přiznáš, omluvíš a ..ehm..zaplatíš. A je chyba jet 65 pár metrů za cedulí začátek obce? Chápu, že je to "porušení pravidel silničního provozu"*, ale čemu to vadí? Neber to prosím jako nějaké osobní narážky, jen si to chci ujasnit..
33
Nikdy sem neviděl že by stáli s radarem u školy, nebo před frekventovanym přechodem... protože tam by chytli dvě auta za den,´ale byli by to ti opravdu bezohledný řidiči.. zatímco na vjezdu do obce si splněj plán daleko rychlejc .. zvlášť když to sou MP.. vymaštěný palice.. Včera sem byl svědkem incidentu kdy MP na motorce zastavil auto a v obousměrný ulici a začal tomu řidiči vysvětlovat že jede v protisměru jednosměrkou a tan řidič se bránil že ne že to je normálně obousměrka, a ten MP jestli se s nim chce hádat, že tam někde na konci je značka, přitom v tom úseku kde ho čapnul, byly značky v obou směrech takže jednoznačně neměl fízl pravdu.. pak mlel něco o bodech a pokutě ale že ho nechá pro tentokrát jet ... achjo 

156 SW 2,4JTD 103kW nero
Také mně loni změřili na výjezdu z Blanska směr Brno asi 200 metrů před cedulí ,, KONEC OBCE,,
Jel jsem teda 65km/ hod, ale na tom úseku už zrychluje každý, je to přehledný úsek, žádný přechod, chodci. Ti šmejdi MP si tam vždy vylepšovali měsíční bilanci. Dostal jsem to za 1000 a ten polda se mi vyloženě vysmíval do ksichtu. Ceduli, že měří umístili za svodidla tak, aby ve vegetaci nebyla téměř vidět. Evidentní buzerace. Po nějaké době jsem v novinách četl článek o podobném případu, ve kterém se řidič odvolal a ve správním řízení spor vyhrál, nebo´t soudce dospěl k názoru, že to byla skutečně zbytečná a bohapustá buzeračka. Dnes už bych se také nedal tak lehko. Možná je i někdo z Alfistů členem nějaké policie a ví, že ne vždy jsou tyto a podobné akce košer a jsou mnohdy zaměřeny pouze účelově, k získání peněz. A Nikdo mi nevymluví, že to tak není. Děkuji za pozornost.
Jel jsem teda 65km/ hod, ale na tom úseku už zrychluje každý, je to přehledný úsek, žádný přechod, chodci. Ti šmejdi MP si tam vždy vylepšovali měsíční bilanci. Dostal jsem to za 1000 a ten polda se mi vyloženě vysmíval do ksichtu. Ceduli, že měří umístili za svodidla tak, aby ve vegetaci nebyla téměř vidět. Evidentní buzerace. Po nějaké době jsem v novinách četl článek o podobném případu, ve kterém se řidič odvolal a ve správním řízení spor vyhrál, nebo´t soudce dospěl k názoru, že to byla skutečně zbytečná a bohapustá buzeračka. Dnes už bych se také nedal tak lehko. Možná je i někdo z Alfistů členem nějaké policie a ví, že ne vždy jsou tyto a podobné akce košer a jsou mnohdy zaměřeny pouze účelově, k získání peněz. A Nikdo mi nevymluví, že to tak není. Děkuji za pozornost.
Alfice 2.4 JTD-MJET 20V 129KW/175 PS
můj jediný zdokumentovaný bodový přestupek bylo změření na výjezdu ze Zlína. 80 na zcela prázdné čtyřproudovce ve 23:30, je tam padesátka.... Změřili mě cca 50 metrů před cedulí "konec obce".... Platil jsem asi 2 litry a ztratil 3 body...
Mít možnost se v téhle situaci vymluvit na nějakou osobu blízkou nebo cokoliv jiného, samozřejmě bych to udělal....
Mít možnost se v téhle situaci vymluvit na nějakou osobu blízkou nebo cokoliv jiného, samozřejmě bych to udělal....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Protože to je jednodušší, než se snažit změnit dopravní značení v uvedeném místě, které je podle Tebe špatné?Kubas píše:...Mít možnost se v téhle situaci vymluvit na nějakou osobu blízkou nebo cokoliv jiného, samozřejmě bych to udělal....
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Kejml: nevím jestli jen provokuješ, anebo jestli si z Kuby střílíš.
Ty už jsi změnil v nějaké obci dopravní značení? Už se na tvůj podnět někde něco změnilo?
Já doufám, že se z podnětu hovada Renče se změní zákon a k odběru krve, v takovémto případě jak provedl on, bude moci policie přistoupit i s pomocí donucovacích prostředků. Pendrekem po hřbetu a natáhni ruku, šmejde.
A na druhou stranu vylikvidovat buzeraci ve stylu co popsali Tonasumik a Kubas. V jejich případě bych se vymluvil i na Anežku českou, ALE Renč je prase. Ujiždět policajtům je jen přestupek. Lhát. Opravdu zákony platí jen pro Plebs?
Ty už jsi změnil v nějaké obci dopravní značení? Už se na tvůj podnět někde něco změnilo?
Já doufám, že se z podnětu hovada Renče se změní zákon a k odběru krve, v takovémto případě jak provedl on, bude moci policie přistoupit i s pomocí donucovacích prostředků. Pendrekem po hřbetu a natáhni ruku, šmejde.
A na druhou stranu vylikvidovat buzeraci ve stylu co popsali Tonasumik a Kubas. V jejich případě bych se vymluvil i na Anežku českou, ALE Renč je prase. Ujiždět policajtům je jen přestupek. Lhát. Opravdu zákony platí jen pro Plebs?
AR Giula 2,0 Super
Nemusíš mu brát krev násilím. Stačí na něj pohlížet jako že má přes tu hraniční 1 promile.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, ale Renčovi bych jí za to ujetí a ujíždění a lhaní .........natáhnul pendrekem rád. Ale samo máš pravdu. A až mi ta chyba v zákoně přijde jako dělaná na zakázku...
AR Giula 2,0 Super
Otázka je kolik lidí to v měsíci udělá stejně. Nikoho z nich neobhajuju ani neomlouvám, ale taky nemám nutkání Renče lynčovat víc než ty ostatní...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- Rac3r
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto přesně vím o čem mluvíš! často když tam jedu tak jsou ty šašci schovaní v křoví,jenže já vím že tam často měří chudáky co to nečekaj,tak tam jedu pěknejch 50 km/h a pěkně se jim vysmívám do xichtu...tonasumik píše:Také mně loni změřili na výjezdu z Blanska směr Brno asi 200 metrů před cedulí ,, KONEC OBCE,,
Jel jsem teda 65km/ hod, ale na tom úseku už zrychluje každý, je to přehledný úsek, žádný přechod, chodci.

__ ex __
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD
Alfa Romeo 155 1.8 Twinspark 8v
Alfa Romeo 155 1.8 Twinspark 8v
přesně jako tihle obecní zřízenci, naprosto nebezpečné místo...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=2Mg2FnCe2cU[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=2Mg2FnCe2cU[/video]