Každopádně při koupi auta vždy platí, že radši doloženejch 300 000 a prokazatelná údržba než "voňavka" ještě v záběhu, jejíž serviska se jaksi ztratila a pod kterou se po 10min na jednom místě objeví loužička.
No tak to je pecka do sekce TUZINGkejzi1 píše:riprex: Tak ta moje je spíše pro Fandu,normální člověk si ji asi nekoupí,ale hračka je to skvělá a po tom co jsem na ní udělal si s ní můžu dovolit v zatáčkách strašně moc.Taky za ni nechci málo,to vím,ale zase když vidím že shnilý vraky se prodávají za 30 000,tak níž fakt nepůjdu,nespěchám na to,zatím je to leštěnka na škoda srazy a když vše klapne tak si ji jako leštěnku koupí kamarád a bude to už čistě a jen srazovka.Kdyby tě to zajímalo tak mrkni http://www.rajaut.cz/48927-skoda-felici ... av-jihlava promiňte mi moje OT,už s tím končímJeště chci s Alfičkou udělat společný fotky až bude naleštěná
Hele kdybys o to auto měl opravdu zájem, bylo v dobrým stavu a za dobrou cenu, tak si myslím že bys ho vzal. Navíc jak bys mu asi chtěl ten pokus o podvod prokázat? I kdybys mu prokázal manipulaci s tachometrem, což by šlo hodně špatně, tak stejně by byl problém prokázat, že to bylo za úmyslem podvodu...lukee píše:Vzal bych kabel s noťasem a pokud by to bylo stočené, zavolal bych PČR a nahlásil bych pokus o podvod...
Takto to u vozu typu alfa romeo brat nemuzes,to musich chtit,protoze je to srdcovka.Ja taky najezdim jen par tisic rocne a moc dobre vim ze JTD pro me neni zrovna ta nejlepsi volba a samozrejme pokud by v realne cene existoval dobry benzin tak bych sel do nej,ale neni a kdyz uz byl tak vyber byl velmi omezeny.Proto i pres vsechny moje zvyky a nazory na naftu sem ve finale zkoncil u JTDcka.Samozrejme ze na starsim voze bude nejaka ta investice stim se musi pocitat,ale je to o kompromisu+da se za rozumnou cenu(to znamena cena, ktera odpovida stari vozu a neni to samozrejme vetsinou ta nejnizsi) koupit i hodne pekny kousek.Chce to hlavne cas,nikam nespechat a vedet co presne chces.Osobne kdybych chtel jen auto na premistovani a neslo mi o znacku tak bych sel do neceho jinyho.Alfu proste musi clovek chtit a vedet do ceho jde a ne jen spekulovat jestli se vyplati ci ne.Vim ze to zni blbe od cloveka co ma Alfu rad a neni to moje prvni AR,ale ja bych za nic jinyho nemenil.Na druhou stranku pokud to takto neberes tak radsi jdi do nejakeho "ridici overeneho" koncernu.pavlík píše:Jelikož se blíží doba, kdy mi skončí technická u současného auta (11/12) a další už nechci dělat, tak nastává otázka, co koupit? 159 SW se mi líbila od začátku a ještě, když mě ten kluk, co tu pořád řeší feldu![]()
svezl, tak jsem si řekl, že bych jí v budoucnu chtěl taky. Ale letos se toho dost změnilo a najedu opravdu minimum km a ještě k tomu většinou krátké trasy (nájezd v současnosti vidím na 6-10000km), takže JTD vypadává ze hry. Z benzínu se mi zamlouvá pouze TBi ale ty jsou pro mě cenově nedosažitelný.
Na podzim bych mohl mít těch 150 - 160 000,-. Myslíte, že má cenu jít tvrdohlavě do 159, když bych kupoval auto z té spodní cenové hladiny, kde asi může být dost věcí v háji a budu mít hezkou kasičku a ještě ke všemu trápit JTD krátkýma pojížďkama?
Nebo bude rozumné koupit něco jiného a 159 sw koupit řekněme za 4-5 let, kdy už budou i ceny TBi přijatelné?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti