Já se do toho auta zamiloval loni v létě,ale to tím že jsme po nich koukal na netu a plánoval že něco budu kupovat,potom si ji pořídil jeden známý a půjčil mi ji,já se povozil a od tý doby to bylo ještě horší,prostě jsem si řekl že to auto chci,i když jsem věděl že budu muset brát z té nižší cenové hranice,šel jsem do toho.Taky jsem se malinko finančně pumpnul,ale už když to tam vezmu tak čistýho provozu s tím autem jezdím 4 měsíce a bez problémů a bez investic.Ale možná mám jen štěstí že jsem to koupil od kluka co se o to auto staral.Prověřil jsem ji s jedním Alfistou a šel do ní.Až budeš něco shánět,ta cena ještě malinko poklesne a tak omrknem něco vhodného,nejlépe ze soukromé inzerce a za tu chvíli co s tím autem jezdím už bych taky věděl na co se cca podívat a poradil bych ti.Doufám že do listopadu už budu mít i diag
Co se volby motoru týče.Přes zimu jezdím většinou jen práce a zpět,takže 10km tam a 10km zpět+sem tam po městě a když už mi to přijde hodně blbý prostě ji jedu pořádně protáhnout na dálnici a myslím že zatím je vše ok.Plno lidí jedzí s dieselovýma autama krátký trasy.No a Alfy se neboj,ono když se něco vysere na npvějším autě,tak to je vždy za ranec.Ale u 159 ky těch bolestí bych řekl není moc (ramena,řízení,dpf a egr) co tak na foru čtu,tak se nic moc víc nes*re