Maxa píše:Vypadají na hodně dobré úrovnia za luxusní peníze.
a komentare k prodejci na allegru jsou take na velice vysoke urovni. Je to kousicek od Katowic, takze pro mne nejakych 100km po dalnici (aspon otestuju svarovu 166ku 2,4 JTD

Maxa píše:Vypadají na hodně dobré úrovnia za luxusní peníze.
ak chcete nakupovat z polskeho allegra...skuste to na http://www.autofra.sk mozem len doporucit..a rozvoz robia aj do ciech..ja som odtial kupoval naposledy alu disky..do 5-6 dni som ich mal doma..tyvado píše:No určitě to je výhoda, dej nám vědět jak to tam funguje, jo a Kejzi neboj s Pšonkem se jaksi dogadaš, on se tě akorát zepta co zšukaš a je to![]()
Jo a nejsou tu kluci od PL hranic co jezdí nakupovat díly do Gliwic? Chystám se tam na kukačku...
tyvado píše:No určitě to je výhoda, dej nám vědět jak to tam funguje, jo a Kejzi neboj s Pšonkem se jaksi dogadaš, on se tě akorát zepta co zšukaš a je to![]()
Jo a nejsou tu kluci od PL hranic co jezdí nakupovat díly do Gliwic? Chystám se tam na kukačku...
tyvado píše:Ahoj, tak do Gliwic určitě pojedu, jinak moc nerozumím Tvému textu, napřed píšeš že máš vyčištěný EGR a pak že ho nemáš čas čistit...?
Cendler je kapacita o tom žádná...jinak já už to tu psal, tak sorry za opáčko, ale mě EGR před vyčištěním udělal takovou paseku že jsem myslel že mi snad přeskočily rozvody, nešlo přidat plyn, celé se to třepalo a pracovalo na systému náhodných výbuchů, ale to se mi stalo jen 1x a po opětovném nastartování to zase jelo asi tak jako Tobě. Jo a stalo se mi to po prvním čištění kdy jsem ještě nevěděl jak rozhýbat ten selenoid. Teď jsem konečně z alfy happy, ani jsem netušil že to umí takhle jezdit![]()
Tyvado, to turbo bylo uplne v haji. chcalo z obou stran olej. paradox: za 30 min je EGR uz v teeple domova. Vcera jsem jej cistil, dnes najel asi 120 km a opet je zasazovany... ups... diky za radu, jdu hledat "mackatko" z prupiskytyvado píše:jo aha, takže jsi neměl dole tu část z plastu co je na 4 torxy? to když rozpuliš tak prave tam najdes selenoit, a pekne to popsal nekde tanguero, je to jak to mačkatko na prupisce a i podobne lehle s malinkym odporem to musi slapat...to jsi mel delat pred tim turbem, vzdyt jsme ti to rikali
lach-t193 píše:Tyvado, to turbo bylo uplne v haji. chcalo z obou stran olej. paradox: za 30 min je EGR uz v teeple domova. Vcera jsem jej cistil, dnes najel asi 120 km a opet je zasazovany... ups... diky za radu, jdu hledat "mackatko" z prupiskytyvado píše:jo aha, takže jsi neměl dole tu část z plastu co je na 4 torxy? to když rozpuliš tak prave tam najdes selenoit, a pekne to popsal nekde tanguero, je to jak to mačkatko na prupisce a i podobne lehle s malinkym odporem to musi slapat...to jsi mel delat pred tim turbem, vzdyt jsme ti to rikali
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti