Jo, pěkný svezení to je

)
 ) ) Práce hodně, ale naše parádnice si to zaslouží
) Práce hodně, ale naše parádnice si to zaslouží  

viewtopic.php?f=54&t=9801Leech píše:To mi ted řikal známej, že mu jeho kamarád nabízel nástřik podvozku, ale podle mě je to zbytečný, ne? Vždyť je karoserie pozinkovaná ..
 nejlepší je pravidelná prevence
 nejlepší je pravidelná prevence  
Jak to dopadlo? Dost si mě nahlodal, dokonce sem si zjišťoval i cenu celopolepu do matný bílý -Petr.K píše:ahojte lidičky jeden kolega z těchto stránek mi nabídl že by mně mohl udělat černou střechu na mé 147(za velice zajímavou cenu) jako to měla 147 ve verzi blackline co si myslíte budete to pasovat nebo ruce pryč a nechat ji takovou jakou ji mám
 jediný co mě drží při zemi je že potřebuju zimáky

[/quote]
[/quote] jinak, co to máš za prodloužení střechy? Přesně po takovym koukám, ale nemůžu ho najít .. a hraje ti rádio s tou malou anténkou? Já tam mám anténu jak #&@Đ! a neustále mi to vypadává
  jinak, co to máš za prodloužení střechy? Přesně po takovym koukám, ale nemůžu ho najít .. a hraje ti rádio s tou malou anténkou? Já tam mám anténu jak #&@Đ! a neustále mi to vypadává

krása,thif píše:Tak sem dneska alfinku umyl, vyleštil a povysával. Sice sem u toho strávil celé odpoledne ale výsledek stojí za to
 =D>
  =D> =D>[/quote]
  =D>[/quote]

.
.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host