Jen je škoda, že "zlatej" Italdesign patří VW...theli25 píše:VW, Škoda,.....furt dokola to samé......Zlatej Italdesing:-)

Jen je škoda, že "zlatej" Italdesign patří VW...theli25 píše:VW, Škoda,.....furt dokola to samé......Zlatej Italdesing:-)
¨To jsem netušil:-(Rac3r píše:Jen je škoda, že "zlatej" Italdesign patří VW...theli25 píše:VW, Škoda,.....furt dokola to samé......Zlatej Italdesing:-)
Když pominu ty kecy o servisu tak má v podstatě ve všem pravdu...theli25 píše:Pán v diskusi slyšel něco o Alfě.....hmmmm![]()
Alfa by se měla především zamyslet co che vyrábět a prodávat. Nikdy jsem Alfu něměl tak píšu co mám od lidí co novou Alfu mají. Je den má Juliii v ve čtyřlítku. Super kára jen je relativně často v servisu. Další má Mito v naftě, a s tím nafťákem pořád něco je. Ale dneska Alfa už nic jiného nevyrábí. osobně si myslím že italové mají položit Lanciu a vše vložit do Alfy. V segmentu co vydělává peníze nic nemají. Nemají SUV ani fleetové auto typu sedanu či kombi. A nějaké rozumné kupé taky nemají. Pořád se hovoří o nových modelech, a ty jsou v nedohlednu. Osobně si myslím že Alfa bude vždycky prodávat kolem 150tis aut.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti