Ne, vazne lidi, calm down, zazpivame si neco, treba Hey Jude od Beatlesu

Mam vas rad vsechny a nerad se budu divat jak se to tady rozpada kvuli opacnym nazorum.
WOW! muj post cislo 599........ (Ferrari 599 Fiorano GTB)

To Ti rozumim, ale dost dobre nechapu proc to teda chces po me...drtikols píše:ja bouzel nebudu ovecka ktera bude pritakavat
Mňo já bych tak krutý vůči těm opláckým motorům nebyl - 1.8 MPi v Alfě je šílenost po všech stránkách, ale u 2.2 už to tak tristně nevidím - ten motor má vyšší litrový výkon než původní "alfácký" 2.0JTS, vysoká spotřeba v AR159 je spíš daná hmotností toho auta než konstrukcí motoru... Co jsem v AR s tímto motorem jel, tak zvukově mi připadnul hodně podobný klasickému TS a pokud nežere tolik oleje jako TS/JTS, tak si myslím že to je velice slušná motorizace (ikdyž samozřejmě jistá pachuť ECOTECu tam zůstane). Spolehlivost je otázka do budoucna, horší než TS to asi nebude....Raddik píše:pardon, 1.8 MPi nemá upravenou ani tu hlavu, tam je to opravdu prachsprostý Opel motor, který se u GM používá k motorizování kdečeho (myslím mj i Fiat Croma). italské jsou pouze diesely JTDm
co jsem slysel tak je pouzit poze blok...nevidel bych to tak cerne ze opel jim je posila do italie v krabici a oni je jen montujiRaddik píše:pardon, 1.8 MPi nemá upravenou ani tu hlavu, tam je to opravdu prachsprostý Opel motor, který se u GM používá k motorizování kdečeho (myslím mj i Fiat Croma). italské jsou pouze diesely JTDm
Blok je to u všech jiných motorů než 1.8 MPi - tahle 1.8 má jen přemalovaný nápis ECOTEC na Alfa Romeo, jinak je to fakt identické.... (mrkni na Cromu a jiné Opely, mají ty samé parametry...). Ale jinak to fakt není taková katastrofa....drtikols píše:co jsem slysel tak je pouzit poze blok...nevidel bych to tak cerne ze opel jim je posila do italie v krabici a oni je jen montujiRaddik píše:pardon, 1.8 MPi nemá upravenou ani tu hlavu, tam je to opravdu prachsprostý Opel motor, který se u GM používá k motorizování kdečeho (myslím mj i Fiat Croma). italské jsou pouze diesely JTDm
slysel sem ze pokud te tam nacapaji jet po dalnici pres 160 ze ti muzou zabavit auto a prodat ho na aukci... nevim 100% jestli je to pravda ale pokud ano tak bych radsi delal policajta v italiiKleofáš píše:Neberte to prosím jako něco proti 159, ale raději bych dělal policajta v Sydney![]()
http://www.alfaromeo.com.au/default.asp ... e&ID=18579
A já bych chtěl jezdit se sanitkou!filip píše:slysel sem ze pokud te tam nacapaji jet po dalnici pres 160 ze ti muzou zabavit auto a prodat ho na aukci... nevim 100% jestli je to pravda ale pokud ano tak bych radsi delal policajta v italiiKleofáš píše:Neberte to prosím jako něco proti 159, ale raději bych dělal policajta v Sydney![]()
http://www.alfaromeo.com.au/default.asp ... e&ID=18579
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti